Modele Romania Modele Romania

Fashion For Relief 2018

Naomi Campbell este de ani buni amdasadoare pentru organizația Save the Children și este organizatoarea evenimentului caritabil Fashion For Relief 2018.

Topmodelul reușește în fiecare an să transforme evenimentul Fashion For Relief, care strânge fonduri impresionante pentru copiii refugiați, într-unul din cele mai importante evenimente din cadrul Festivalui de Film de pe Riviera Franceză.

Nu s-a lasat mai prejos nici anul acesta, petrecerea Fashion For Relief 2018, care a avut loc la Aeroportul Cannes Mandelieu, beneficiind de prezența a numeroase nume importante din lumea mondenă internațională.

Pe podium au defilat cele mai importanta manechine din ultimele generații — Natalia Vodianova, Bella Hadid, Natasha Poly, Sara Sampaio sau Erin O’Connor sunt doar cateva dintre modelele care au răspuns afirmativ la invitația lui Naomi Campbell de anul acesta! O prezență notabilă, dar nu pe podium, ci în public, a fost The Weeknd, care a venit să o susțină pe Bella Hadid, ca urmare a celor mai recente știri conform cărora cei doi formează din nou un cuplu.

Maria Sharapova vs. Serena Williams

Maria Sharapova vs. Serena Williams

Serena Williams si Maria Sharapova sunt doua dintre cele mai apreciate sportive, succesele de pe terenul de tenis, dar si numeroasele campanii publicitare in care apar transformandu-le in doua staruri internationale.

Inaintea participarii la ultimul turneu de Grand Slam al anului de la US Open, cele doua jucatoare de tenis au fost prezente la cateva evenimente din New York, ocazie cu care au impresionat cu aparitiile lor.

Serena Williams la The Late Show with David Letterman  1

Serena Williams la The Late Show with David Letterman

Serena Williams a fost invitata la The Late Show with David Letterman si a raspuns provocarii de a schimba cateva mingii cu celebrul prezentator pe un teren de tenis improvizat in fata studioului. Americanca de 32 de ani a purtat o top mini de culoare neagra si o fusta creion alba cu dungi orizontale, intregul outfit scotandu-i in evidenta atat abdomenul plin de patratele, cat si formele voluptoase.

Serena Williams  la karaoke

In aceeasi zi, Serena Williams a fost fotografiata intr-un club de karaoke din New York, pentru aceasta iesire vedeta alegand sa poarte o rochie scurta si mulata in partea superioara, cu un decolteu destul de generos.

Maria Sharapova ls eveniment caritabil

De cealalta parte, Maria Sharapova a impresionat prin finete si bun gust, rusoaica de 27 de ani fiind prezenta la un eveniment caritabil, ocazie cu care a ales sa poarte o creatie a lui Marc Jacobs, adica o rochie simpla, cu dantela nude.

Maria Sharapova   lansare colectie produse protectie solara

Cu cateva zile inainte, jucatoarea de tenis si-a prezentat noua colectie de produse pentru protectie solara, rusoaica fiind imbracata intr-o rochie mini si portocalie.

Maria Sharapova vs. Serena Williams 0