Modele Romania Modele Romania

Surori celebre din showbiz

Sunt nu doar celebre, ci şi surori. Uite cine sunt surorile care şi-au construit o carieră în showbiz demonstrând că uneori celebritatea este transmisă genetic.

Monica şi Penelope Cruz

Monica şi Penelope Cruz sunt cele mai cunoscute surori din Spania. În timp ce Penelope şi-a construit o carieră la Hollywood, unde a devenit una dintre cele mai apreciate actriţe, Monica s-a orientat spre producţiile de televiziune. Frumoase si senzuale, cele două surori au devenit imaginea Mango aparând în campaniile de publicitate pentru care au pozat în ipostaze extrem de sexy.

Mary Kate şi Ashley Olsen

Gemenele Olsen, mari admiratoare ale designerului Karl Lagerfeld şi ale creaţiilor acestuia, şi-au început cariera la o vârstă fragedă, devenind rapid unii dintre cei mai adoraţi copii din America. Mary-Kate şi Ashley Olsen au reuşit să strângă de-a lungul timpului o avere frumoasă, aproximativ 300 de milioane de dolari, bani strânşi din apariţiile TV, dar şi din afacerile pe care le-au creat. Astăzi conduc împreună brand-ul The Row, pe care l-au creat.

Paris şi Nicky Hilton

Paris şi Nicky Hilton, moştenitoarele imperiului Hilton, nu au trebuit să facă niciun efort pentru a deveni celebre si bogate. În timp ce Paris preferă petrecerile şi ţinutele extravagante, Nicky este mult mai discreta încercând să-şi facă o carieră ca actriţă, dar şi ca stilistă.

Venus şi Serena Williams

Venus şi Serena Williams şi-au câştigat notorietatea pe terenul de tenis. De-a lungul timpului au obţinut numeroase trofee, supremaţia lor fiind greu de doborât. Venus s-a văzut nevoită să se incline de mai multe ori în faţa surorii sale, însă acest lucru nu a făcut decât să sporească spectaculozitatea întâlnirilor.

surorile Kardashian

Cele mai cunoscute sunt surorile Kardashian care îsi datorează notorietatea unui show de televiziune, ele construindu-şi rapid un nume extrem de puternic în showbiz. Astazi, cea care se afla pe val este Kendall Jenner devenita un top model extrem de apreciat si o prezenta constanta pe podiumurile marilor prezentari.

Kaylie şi Danii Minogue

Beyonce şi Solange Knowles

Kaylie şi Danii Minogue sau Beyonce şi Solange Knowles şi-au facut o cariera in muzică, dovadă că talentul este o afacere de familie.

Cara şi Poppy Delevingne

Cara şi Poppy Delevingne sunt unele dintre cele mai cunoscute fashioniste. În timp ce Cara şi-a construit un nume în modelling, devenind un top model extrem de apreciat, Poppy este un adevărat fasion icon, fiind prezenta la mai toate show-urile de moda.

Dakota şi Elle Fanning

Dakota şi Elle Fanning au în faţa o carieră promiţătoare în cinematografie, ambele având apariţii appreciate în producţiile independente. Cu un astfel de început, viitorul se anunţa extrem de frumos pentru cele două surori.

Kate si Pippa Middleton

Kate si Pippa Middleton sunt admirate şi iubite în Marea Britanie. Kate se află în prim-plan, iar fiecare apariţie a sa este urmarită cu interes de fashionistele din lumea întreagă care încearcă să-i copieze stilul. Pippa a devenit cunoscută o data cu nunta surorii sale cu Prinţul William şi de atunci nu poate trece neobservată.

Maria Sharapova vs. Serena Williams

Maria Sharapova vs. Serena Williams

Serena Williams si Maria Sharapova sunt doua dintre cele mai apreciate sportive, succesele de pe terenul de tenis, dar si numeroasele campanii publicitare in care apar transformandu-le in doua staruri internationale.

Inaintea participarii la ultimul turneu de Grand Slam al anului de la US Open, cele doua jucatoare de tenis au fost prezente la cateva evenimente din New York, ocazie cu care au impresionat cu aparitiile lor.

Serena Williams la The Late Show with David Letterman  1

Serena Williams la The Late Show with David Letterman

Serena Williams a fost invitata la The Late Show with David Letterman si a raspuns provocarii de a schimba cateva mingii cu celebrul prezentator pe un teren de tenis improvizat in fata studioului. Americanca de 32 de ani a purtat o top mini de culoare neagra si o fusta creion alba cu dungi orizontale, intregul outfit scotandu-i in evidenta atat abdomenul plin de patratele, cat si formele voluptoase.

Serena Williams  la karaoke

In aceeasi zi, Serena Williams a fost fotografiata intr-un club de karaoke din New York, pentru aceasta iesire vedeta alegand sa poarte o rochie scurta si mulata in partea superioara, cu un decolteu destul de generos.

Maria Sharapova ls eveniment caritabil

De cealalta parte, Maria Sharapova a impresionat prin finete si bun gust, rusoaica de 27 de ani fiind prezenta la un eveniment caritabil, ocazie cu care a ales sa poarte o creatie a lui Marc Jacobs, adica o rochie simpla, cu dantela nude.

Maria Sharapova   lansare colectie produse protectie solara

Cu cateva zile inainte, jucatoarea de tenis si-a prezentat noua colectie de produse pentru protectie solara, rusoaica fiind imbracata intr-o rochie mini si portocalie.

Maria Sharapova vs. Serena Williams 0