Modele Romania Modele Romania

LUCY BOYNTON ȘI RAMI MALEK, CEL MAI FASHION CUPLU DIN TOATE TIMPURILE

Rami Malek a avut un rol grandios în celebrul film ‘Bohemian Rhapsody’, iar acest lucru i-a adus recunoașterea pe plan internațional a talentului său. În plus, s-a ales și cu o iubită superbă, Lucy Boynton, partenera lui din peliculă, în vârstă de 25 de ani.

Cei doi au filmat pentru ‘Bohemian Rhapsody’ în 2017, iar pe parcursul anului 2018 au tot avut apariții pe covorul roșu. Abia la începutul anului 2019, Lucy Boynton și Rami Malek au confirmat că formează un cuplu și în viața reală. În acest moment, actorii formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, și mai mult de atât, cei doi au ales să apară în numerele din septembrie ale revistelor de top din America.

Rami Malek apare pe coperta revistei GQ, iar Boynton este imaginea revistei de modă ‘The Cut’.

Lucy Boynton și Rami Malek au fost protagoniștii unui pictorial de excepție, care va fi o reală surpriză pentru fanii celor doi. De asemenea, celebrul actor în vârstă de 38 de ani a vorbit în cadrul unui interviu senzațional despre relația cu Lucy.

Boynton a purtat o creație Marc Jacobs pe coperta revistei The Cut și a adoptat o abordare mai experimentală. Lucy Boynton a fost fotografiată de Sophie Hart, iar imaginile cu iubita lui Rami Malek sunt absolut inedite.

Maria Sharapova vs. Serena Williams

Maria Sharapova vs. Serena Williams

Serena Williams si Maria Sharapova sunt doua dintre cele mai apreciate sportive, succesele de pe terenul de tenis, dar si numeroasele campanii publicitare in care apar transformandu-le in doua staruri internationale.

Inaintea participarii la ultimul turneu de Grand Slam al anului de la US Open, cele doua jucatoare de tenis au fost prezente la cateva evenimente din New York, ocazie cu care au impresionat cu aparitiile lor.

Serena Williams la The Late Show with David Letterman  1

Serena Williams la The Late Show with David Letterman

Serena Williams a fost invitata la The Late Show with David Letterman si a raspuns provocarii de a schimba cateva mingii cu celebrul prezentator pe un teren de tenis improvizat in fata studioului. Americanca de 32 de ani a purtat o top mini de culoare neagra si o fusta creion alba cu dungi orizontale, intregul outfit scotandu-i in evidenta atat abdomenul plin de patratele, cat si formele voluptoase.

Serena Williams  la karaoke

In aceeasi zi, Serena Williams a fost fotografiata intr-un club de karaoke din New York, pentru aceasta iesire vedeta alegand sa poarte o rochie scurta si mulata in partea superioara, cu un decolteu destul de generos.

Maria Sharapova ls eveniment caritabil

De cealalta parte, Maria Sharapova a impresionat prin finete si bun gust, rusoaica de 27 de ani fiind prezenta la un eveniment caritabil, ocazie cu care a ales sa poarte o creatie a lui Marc Jacobs, adica o rochie simpla, cu dantela nude.

Maria Sharapova   lansare colectie produse protectie solara

Cu cateva zile inainte, jucatoarea de tenis si-a prezentat noua colectie de produse pentru protectie solara, rusoaica fiind imbracata intr-o rochie mini si portocalie.

Maria Sharapova vs. Serena Williams 0