Modele Romania Modele Romania

Outfituri care mai de care mai elegante la petrecerea revistei OK

Cele mai cunoscute vedete din showbiz au luat parte la petrecerea revistei OK, purtand, in mare majoritate, creatii ale designerilor romani.

Revista OK a organizat un nou eveniment la care au luat parte vedetele cunoscute din showbiz-ul romanesc.

Conform tematicii petrecerii, invitatii au trebuit sa poarte creatii vestimentare ale unor designeri romani.

In mare majoritate, invitatii au respectat aceasta cerinta, afisandu-se la panoul oficial in outfituri care mai de care mai elegante si mai impresionante.

Iata cele mai interesante aparitii:

Giulia Nahmany

Teo Trandafir

Simona Patruleasa

LoraLora

Jojo

Ilinca Obadescu

Ellie White

Elena Gheorghe

Diana Munteanu

Diana Dumitrescu

Crina Abrudan

Corina Caragea

Catalin Botezatu

Andreea Berecleanu

Andreea Banica

Anca Serea

Alexandru Ciucu

Albertina Ionescu

Michelle Obama- ultimul dineu

michelle-obama2

Michelle Obama a ţinut ca ultimul său dineu de stat la Casa Albă în calitate de Prima Doamnă să fie un moment cu totul special.

La 52 de ani, soţia preşedintelui american Barack Obama a purtat o rochie haute couture Atelier Versace la dineul oferit în cinstea primului-ministru italian, Matteo Renzi şi a sotiei acestuia, Agnese Landini,  si a fost vedeta serii atrăgând toate privirile, dupa cum anticipase Obama.

michelle-obama3

Astfel, actuala Primă Doamnă a făcut cea mai inspirată alegere când a lasat-o pe Donatella Versace sa-i faca aceasta rochie în nuanţe de roz auriu, care i-a pus în evidenţă formele voluptoase.

“Sunt magulita si onorata sa am oportunitatea de a o imbraca pe Prima Doamna a Statelor Unite, Michelle Obama. Multumesc, Michelle, pentru toate lucrurile pe care le-ai facut pentru America si pentru restul lumii, pentru femeile din Statele Unite si din restul lumii”, a spus Donatella.

michelle-obama4

Astazi este un moment dulce-amarui pentru Michelle si pentru mine deoarece aceasta marcheaza ultima vizita oficiala si ultimul dineu de stat din cadrul presedintiei mele. Dar este ok. Am pastrat ce era mai bun la final’‘, a spus Barack Obama.

michelle-obama5

Acum că mandatul lui Barack Obama se apropie de final, un lucru este cert. Ne vor lipsi apariţiile pline de strălucire ale lui Michelle Obama care a reuşit să se ridice pe tot parcursul mandatelor soţului ei la statutul de eleganţă al Primelor Doamne din trecut.

michelle-obama1