Modele Romania Modele Romania

Alexandru Ciucu a realizat noile uniforme ale Armatei Romane

Alexandru Ciucu a realizat designul, tiparele si prototipurile noilor uniforme ale Armatei Romane. Este vorba de uniformele de oras pentru Fortele Aeriene si Fortele Terestre, marcand astfel prima schimbare stilistica a acestora dupa 1948.

Noile uniforme au fost prezentate in premiera marti, 27 noiembrie, in cadrul unui eveniment derulat la Cercul Militar National, cu cateva zile inaintea sarbatoririi a 100 de ani de la Marea Unire. La eveniment au fost prezenti si ministrul Apararii, Gabriel Les, seful Statului Major al Apararii, generalul Nicolae Ciuca, precum si seful Directiei logistice a Statului Major al Apararii, generalul de brigada Constantin Negrea.

Designerul roman considera onoranta propunerea primita din partea Ministerului Apararii Nationale si a realizat intregul proiect pro bono, fara nicio pretentie financiara.

„Noul design al uniformelor, adresat momentan doar Fortelor Terestre si Fortelor de Aviatie, porneste de la traditia vestimentara a Armatei Romane din cele doua momente cruciale ale istoriei noastre recente – Razboiul de Independenta si Marea Unire de la 1918, si este desavarsit cu influente ale uniformelor militare din cele mai importante armate partenere NATO: Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania, Italia si Franta. Imi doresc ca militarii Armatei Romane sa poarte cu mandrie si cu demnitate aceste uniforme pentru ca sunt gandite, studiate si create sa ii puna in valoare din primul moment in care sunt observate. Sunt, de asemenea, facute sa fie comode, rezistente si practice”, declara Alexandru Ciucu.

Outfituri care mai de care mai elegante la petrecerea revistei OK

Cele mai cunoscute vedete din showbiz au luat parte la petrecerea revistei OK, purtand, in mare majoritate, creatii ale designerilor romani.

Revista OK a organizat un nou eveniment la care au luat parte vedetele cunoscute din showbiz-ul romanesc.

Conform tematicii petrecerii, invitatii au trebuit sa poarte creatii vestimentare ale unor designeri romani.

In mare majoritate, invitatii au respectat aceasta cerinta, afisandu-se la panoul oficial in outfituri care mai de care mai elegante si mai impresionante.

Iata cele mai interesante aparitii:

Giulia Nahmany

Teo Trandafir

Simona Patruleasa

LoraLora

Jojo

Ilinca Obadescu

Ellie White

Elena Gheorghe

Diana Munteanu

Diana Dumitrescu

Crina Abrudan

Corina Caragea

Catalin Botezatu

Andreea Berecleanu

Andreea Banica

Anca Serea

Alexandru Ciucu

Albertina Ionescu

Decalogul vestimentar al oamenilor de afaceri by Alexandru Ciucu– afla pe ModeleRomania

Alexandru Ciucu, celebrul designer de costume masculine Premium, dezvaluie cele zece reguli pe care orice om de afaceri trebuie sa le respecte in privinta hainelor pe care le poarta la birou.

Alexandru Ciucu este renumit atat pentru colectiile sale exceptionale de costume si accesorii masculine business sau de ceremonie, cat si pentru faptul ca este un fin cunoscator al codului vestimentar masculin.

Colectia sa de business “L’Homme. Roi 2012” a fost prezentata si la Monte Carlo, intr-un show de moda individual desfasurat la Hotel de Paris si a fost rapid reperata de oamenii de afaceri locali, care i-au devenit si clienti fideli.

Alexandru Ciucu a conceput Decalogul vestimentar al oamenilor de afaceri, mai exact zece porunci de la care este bine sa nu ne abatem atunci cand vrem sa fim corecti si eleganti la locul de munca.

1. Nu purta haine mai mari sau mai mici decat masura ta!
2. Nu copia stilul colegilor! Creaza-ti un stil propriu! Vei fi mai apreciat astfel!
3. Nu folosi doua zile la rand aceeasi culoare de camasa! Colegii pot crede ca porti aceeasi camasa!
4. Daca nu dispui de un buget considerabil pentru multe costume si camasi, cheltuie cea mai mare parte din bani pe accesorii de calitate!
5. Nu purta la birou pantofi deteriorati! Este preferabil sa ai o pereche de pantofi pe care o porti doar la birou si care sa arate mereu bine. Pentru drumul pana la birou poti incalta o alta pereche care poate fi chiar sport si, deci, mai confortabila.
6. Nu le spune colegilor de unde iti cumperi hainele si, mai ales, accesoriile! Este posibil ca unii dintre ei sa nu tina cont de porunca nr 2.
7. Nu te lua mereu dupa trendurile generale. S-ar putea sa nu ti se potriveasca o anumita linie! Este mai important sa fii armonios imbracat, decat sa fii intr-un trend care nu te reprezinta!
8. Nu te imbraca mai scump sau mai ostentativ decat seful tau!
9. Consulta-te vestimentar cu colegii despre care se spune ca au simt estetic. Vei avea de castigat iar relatia voastra de prietenie se va consolida.
10. Daca tu esti fashion-istul biroului, ajuta-i pe cei care au curajul sa te intrebe! Inseamna mult pentru ei!

Alexandru Ciucu este Furnizorul Oficial al Casei Regale a Romaniei si detine cel mai mare atelier de vestimentatie masculina Premium din Romania.