Modele Romania Modele Romania

Accesorii inedite:noile modele de bijuterii parfumate

Parfumierii Tom Binns si Lisa Hoffman au lansat luna aceasta o colectie ce revolutioneaza lumea bijuteriilor. Creatiile acestora sunt parfumate, permitand nu numai incorporarea unor esente in bujuterie, ci si schimbarea miresmelor dupa bunul plac al posesoarei.

Bratarile, colierele si cerceii au atasate mici bilute de lemn, puternic parfumate, care se pot schimba intre ele si care isi patreaza proprietatile timp indelungat.

Bijuteriile parfumate ofera astfel confortul ideii ca un parfum poate fi “purtat” si schimbat in functie de starea posesoarei, fara a se denatura in contact cu pielea. Cei doi designeri de parfumuri au creat aceste bijuterii pornind de la ideea ca femeile isi dau cu parfum in aceleasi locuri in care isi pun bijuteriile (la gat si incheieturi).

Doritoarele pot achizitiona aceste bijuterii online, costurile lor incepand de la 200 de dolari pentru cercei, 250 de dolari pentru coliere si 300 de dolari pentru bratari. Flacoanele cu bilute parfumate se pot achizitiona separat la pretul de 20 de dolari.

Tom Binns si Lisa Hoffman nu sunt primii care au lansat bijuterii parfumate. In urma cu 3 ani, Jean Paul Gaultier a propus o editie limitata de bijuterii si accesorii impregnate cu parfum, dar fara posibilitatea schimbarii esentelor.