Modele Romania Modele Romania

Mariah Carey şi Elton John ziua de naştere acasă, fără petrecere fastuoasă

Practică cu toţii distanţarea socială şi stău acasă, dar timpul nu stă în loc şi, pe nesimţite, a venit aniversarea lor. E vorba despre Mariah Carey şi Elton John, care au avut parte de o zi de naştere cu totul specială anul acesta…

Diva s-a autodeclarat o puştoaică de 12 ani pe veci atunci când a suflat în lumânările de pe tortul ei aniversar. Doar că vedeta a împlinit nu mai puţin de 50 de ani pe 27 martie 2020.

„12 ani pe veci”, le-a spus Mariah celor 58 de milioane de prieteni virtuali ai ei. „Am petrecut acasă, cu familia mea, dar şi online, cu fani şi prieteni din întreaga lume. Vă mulţumesc pentru toată dragostea voastră!”, a declarat ea postând şi o fotografie cu gemenii ei, Monroe şi Maroccan (8ani), care i-au fost alături celebrei lor mame în asemenea zi specială.

Sărbătorita a primit nu numai pupici de la copiii ei, dar şi felicitări de la colegii ei de breaslă Britney Spears şi Barbra Streisand, dar şi de la alte staruri precum John Travolta, Kerry Washington şi Millie Bobby Brown.

Alt star care şi-a sărbătorit ziua de naştere acasă, fără petrecere fastuoasă şi invitaţi numeroşi, este celebrul cântăreţ britanic. Elton a împlinit 73 de ani în plină pandemie, adică pe 25 martie.

După cum era de la sine înţeles, Elton i-a avut alături pe soţul David Furnish şi pe băieţii lor, Zachary şi Elijah, care i-au cântat “La mulţi ani!” în intimitatea vilei lor. Obişnuit cu petreceri spectaculoase, cântăreţul şi compozitorul britanic a fost nevoit, anul acesta, să aibă o aniversare mult mai modestă.

“Sunt recunoscător pentru cea mai tare aniversare din viaţa mea, pe care am petrecut-o cu cele mai dragi şi mai iubite persoane!”, a declarat starul pe social media.

Style Icon – Pamela Anderson

Pe 1 iulie, Pamela Anderson, fostul star din „Beywatch” a implinit 49 de ani.

Apropierea vârstei de 50 de ani nu o sperie deloc pe cea mai dorită blondă de la Marilyn Monroe încoace care continuă să pozeze pentru campaniile PETA sau pentru reviste celebre şi brand-uri cunoscute.

…ca şi cum timpul nu ar fi avut nicio influenţă asupra sa!

Style Icon - Pamela Anderson

Style Icon - Pamela Anderson

Style Icon - Pamela Anderson

Style Icon - Pamela Anderson

Style Icon - Pamela Anderson

Style Icon - Pamela Anderson

Style Icon - Pamela Anderson

Style Icon - Pamela Anderson

Style Icon - Pamela Anderson

Bond Girl, Berenice Marlohe – noua fata model al ceasurilor Omega

Noua fată Bond, senzuala Berenice Marlohe , este imaginea brand-ului de ceasuri Omega, un label adorat de James Bond. Starul peliculei „Skyfall” s-a descurcat de minune în fotografiile campaniei, cu toate că nimeni nu se va uita la ceasuri.

Deşi a fost destul de ocupată cu cel mai recent film din seria agentului 007, Berenice Marlohe şi-a făcut timp, a lăsat covorul roşu, şi s-a dezbrăcat pentru noua campanie Omega.

În plus, actriţa de origine franceză, a devenit în acelaşi timp şi ambasadoare a brand-ului renumit. Elegantă ca o vampă, sau seducătoare în ţinute sumare, actriţa pune în valoare accesoriile preţioase.

Brand-ul Omega nu a mai avut de mult parte de o astfel de campanie.

Naomi Campbell, ne prezinta modelele campaniei Love Republic

Naomi Campbell, după o viaţă în faţa aparatului de fotografiat şi pe podium, îşi permite să îşi aleagă proiectele, iar acestea, în ultimii ani, au fost din ce în ce mai rare. De aceea, apariţia sa în  în campania 2012-2013 pentru Love Republic a fost o supriza pentru toata lumea!

Radiantă ca un star, supermodelul Naomi Campbell străluceşte în fotografiile campaniei şi pune în evidenţă hainele casual sau elegante, pe care le face să pară confortabile.

Stilul pare ceva simplu şi care vine de la sine când o vezi pe încrezătoarea Naomi purtând aceste haine. Alternative stylish la ceea ce ai văzut pe podium în acest sezon.

Toate ţinutele de mai jos sunt alcătuite din elemente care nu trebuie să va lipsească din garderobă, cum este o rochie senzuală roşie, un tricou chic sau o geacă feminină. Cu aşa idei stilistice, sărbătorile nu va vor găsi nepregătită.

Naomi arată ca o zeiţă atât într-o rochie albă, simplă, un “must have” al toamnei, deşi dificil de purtat, cât şi într-o ţinută fresh, alcătuită din pantaloni şi tricou!