Modele Romania Modele Romania

“Sporty-Chic by Dress up” by Narcisa Lecusanu

Narcisa Lecusanu pregateste o supriza de proportii pentru inceputul anului 2020. Nu in domeniul sportiv, asa cum poate v-ati astepta, ci in moda. Mai exact, va lansa o linie vestimentara ce poarta denumirea “Sporty-Chic by Dress up”.

Cu totii o cunoastem pe Narcisa Lecusanu drept una dintre cele mai valoroase handbaliste pe care Romania le-a avut vreodata, insa cu siguranta vom fi placut surprinsi sa o descoperim acum si din alta perspectiva.

Narcisa ne pregateste tuturor o surpriza frumoasa pentru inceputul anului viitor. Desi sufletul ei va ramane cu siguranta intotdeauna sportul, iata ca se implica si in lumea modei, urmand ca la inceput de 2020 sa lanseze linia vestimentara “Sporty-Chic by Dress up”.

“Pot sa va spun ca a fost o experienta noua pentru mine, un proiect gandit si realizat impreuna cu cateva persoane dragi, de care ma leaga o prietenie lunga, inceputa in lumea handbalului. Toate iubim sportul si performanta, iubim copiii si suntem femei de cariera, atat in sport, cat si in zona business/ corporate.

Ideea de la care am pornit este aceea ca noi, femeile, ne dorim sa purtam tinute care sa ne reprezinte, in care sa aratam bine si, foarte important, in care sa ne simtim bine, in largul nostru, indiferent de context.

Toate experientele si ideile noastre au fost punctul de pornire pentru stabilirea directiei creative. Am colaborat direct cu echipa de designeri care au tinut cont de valorile mele, de parerile si de preferintele mele”, ne-a declarat Narcisa Lecusanu.

Este extrem de interesant sa aflam ca piesele vestimentare ce fac parte din aceasta colectie au pornit de la ideea de echipament de joc reinterpretat.

“Tinutele acestei linii vorbesc despre versatilitate si minimalism, reflectand personalitatea celei care le poarta. Ne-am jucat putin cu ideea de echipament de joc reinterpretat, in contextul noului capitol al vietii mele profesionale si ma bucur ca primele impresii ( dupa postările mele pe social media) sunt pozitive! Promit sa revin cu detalii la începutul anului viitor”, ne-a mai dezvaluit ea.

Modele de rochii de seară pentru ocazii speciale by Mihaela Drafta

Luna decembrie este marcată de apariţii sclipitoare, glamour şi chiar decadende. Pentru că a surprins plăcerile vinovate ale femeii moderne, creatoarea Mihaela Drafta ne propune o nouă colecţie de rochii de seară pentru ocazii speciale – Revelion, numită Glitter.

Pornind de la ideea că moda în sine poate deveni un viciu sublim, Mihaela Drafta a listat şase plăceri vinovate cu care se confruntă femeia modernă, pasiuni pe cât de irezistibile, pe atât de blamate de unele voci ale societăţii.

Dulciurile, fumatul, mâncarea de tip fast-food, bijuteriile, shopping-ul şi sexul sunt transpuse de Mihaela Drafta în tentaţii irezistibile, alăturate noilor sale creaţii vestimentare din colecţia Glitter.

Noua colecţie semnată Mihaela Drafta a fost concepută pentru evenimentele speciale din viaţa fiecărei femei. Astfel, negru, auriu, argintiu, alb, materialul paietat, mătasea naturală, tulle, inserţiile masive de pietre şi broderiile fine sunt elementele principale ale noii linii vestimentare.

“Cred în puterea femeilor de a exista dincolo.de inhibiţii şi tabuuri, în control şi asumare în plăcerea de a trăi şi de a face alegeri. Nu există plăceri care ucid, doar bucuria de a simţi. Să te priveşti în oglindă într-o dispoziţie bună generată de rochia cea nouă, culoarea unui pahar de băutură fină sau prietenul nou de pe facebook… Toate sunt darul iubirii noastre pentru ziua de mâine”, declară Mihaela Drafta.