Modele Romania Modele Romania

Ultima prezentare a lui Jean Paul Gaultier

Dupa o cariera de 50 de ani, celebrul designer Jean Paul Gaultier si-a prezentat ultima colectie haute couture, in cadrul Paris Fashion Week!

Show-ul a fost unul memorabil, un veritabil omagiu adus intregii sale cariere!

Descris de-a lungul anilor drept copilul teribil al modei, Jean Paul Gaultier se lauda cu o cariera impresionanta de aproximativ 50 de ani.

Faimos in intreaga lume, designer-ul si luat  ramas bun de la prezentarile de moda haute couture. Si a facut-o cu stil, printr-o prezentare memorabila, in cadrul Paris Fashion Week.

Show-ul a inclus nu mai putin de 220 de modele, printre care nume sonore precum Irina Shayk, Bella si Gigi Hadid, Karlie Kloss, Dita Von Teese, Jourdan Dunn sau Conchita.

Prezentarea de moda a debutat cu modelele aducand pe catwalk un sicriu din care iesea o pereche de sani conici, aluzie la celebrul sutien purtat de Madonna in anii 90.

Show-ul a fost incheiat de indragitul cantaret britanic Boy George, iar Jean Paul Gaultier a iesit la aplauze purtand o salopeta de lucru albastra, aceeasi pe care o purtau si membrii echipei sale. Acesta a fost purtat pe umeri de modele.

Colectia prezentata a fost una cu creatii spectaculoase, asa cum ne-a obisnuit de-a lungul anilor Jean Paul Gaultier.

Celebrul designer a indemnat la moda sustenabila, dezvaluind ca unele piese din colectie sunt realizate din perechi vechi de jeansi pe care chiar el le-a purtat candva.

Moda pentru vara 2013: colecţia de pălării Kristina Dragomir

Pentru această vară, designer-ul autohton cunoscut pentru pălăriile spectaculoase lansează o nouă colecţia matură şi inedită. Dacă până acum am putut admira o adevărată paletă coloristică prin intermediul accesoriilor Kristinei Dragomir, în noul sezon ne vor surprinde modelele şi volumele. Colecţia “Heads not Hats” a fost dusă mai departe, iar de această dată, dacă sunteti în căutarea unui accesoriu statement, cu siguranţă modelele Kristinei Dragomir, cele în care capetele de mort va invită cu un trandafir la un tango, va vor satisface.

„Cred cu tărie că pălăria trebuie să se identifice cu persoana care o poartă. Fiecare piesă, spectaculoasă în esenţă, creionează figura umană, într-o formă artistică. Este ca şi cum pălăriile ar prinde viaţă, dacă ar putea vorbi, ar da naştere unui alter ego ludic şi intrigant, în egală măsură.”, a spus creatoarea.

Expresia vizuală a colecţiei este puternic conturată prin forme sculpturale create din texturi şi materiale dintre cele mai rafinate. Este o colecţie care interpretează cu umor craniul uman, personalizând-ul, într-un mod elegant şi surprinzător.

Echipa care a lucrat la acest pictorial este alcătuită din fotograf Iulian Nan, styling Marian Pălie, machiaj Elisabeta Facaianu, coafură Andreea Dumitrescu, model Mihaela/Mandarina Models.