Modele Romania Modele Romania

Colecţia ERDEM x H&M

Retailerul suedez H&M lansează o colecție cu designerul de haine de lux Erdem. Fiecare piesă vestimentară este concepută exclusiv pentru H&M și este disponibilă în aproximativ 220 de magazine din întreaga lume, precum și pe siteul H&M, începând cu data de 2 noiembrie.

Colecţia ERDEM x H&M este una extrem de personală, presărată cu povești care rememorează trecutul designer-ului și temele care și-au pus amprenta asupra activităţii sale în ultimul deceniu.

Colecția pentru femei este inspirată din costumele romantice pe care designerul le admira în filmele britanice, din haina masculină a tatălui pe care mama sa o purta nonșalant pe umeri, în stilul original văzut în videoclipurile muzicale și emisiunile TV ale anilor ’90.

În croiala elegantă a colecției pentru bărbați se regăsesc ecourile costumelor și paltoanelor tatălui designerului, stofa de lână, aceasta fiind o necesitate funcțională în timpul iernilor reci din Canada, ȋn timp ce imprimeurile florale expresive denotă dragostea lui Erdem pentru peisajul rural britanic.

Admiratorii lui Erdem îi apreciază și prețuiesc an de an creațiile, iar ERDEM x H&M este o colaborare care dă naștere unor piese speciale care vor deveni adevărate comori pentru pasionaţii de modă, moștenite din generație în generație.

 

 

 

 

Vedete îmbrăcate în rochiile designerului român Maria Lucia Hohan

Maria Lucia Hohan și-a deschis primul atelier în România la vârsta de 23 de ani după ce a studiat în Paris și Milano. Dezamăgită de cum evoluează lucrurile în România, unde superficialitatea și relațiile primează, designerul s-a promovat mai mult în străinătate, unde cele mai cunoscute vedete îi poartă creațiile:”Din păcate, relațiile mele din modă sunt limitate la un anumit grup, deoarece este un mediu superficial, bazat pe interese, extrem de critic și, mai presus de toate, frecventat de persoane foarte false – e un mediu în care nu-mi face plăcere să mă arunc, nici dacă trebuie. Am remarcat că presa de tip monden (paparazzi, plătită) funcționează foarte bine și poate propulsa sau distruge un brand. Prefer însă să nu beneficiez de acest tip de promovare și să mă limitez la mediul strict profesional, așa că nu mă veți vedea niciodată la anumite posturi TV sau în editoriale “dubioase”, deoarece în ciuda faptului că promovarea pe aceste canale pare eficientă, este de scurtă durată și are o falsă valoare!”

Rochiile creatoarei, au prețuri cuprinse între 350 – 1000 euro: “Colecțiile mele se găsesc în România exclusiv în showroomul dintr-un cunoscut mall bucurestean și pe site-ul meu, care este cea mai completă platformă de vânzare a creațiilor MLH, precum și în magazine din Italia, Dubai, Grecia, Spania, Irlanda, Elveția etc. iar în curând pregătesc distribuția de rochii de mireasă MLH în New York și Paris, în magazine specializate.”

Iata mai jos o galerie cu vedete imbrăcate in creatii Maria Lucia Hohan pentru aparitiile in reviste:

Cum deosebiti pantofii originali de cei contrafacuti – aflati pe ModeleRomania

V-ati saturat de avalansa de fake-uri in materie de haine, dar si pantofi de designer, care a luat cu asalt online-ul, dar si magazinele?

Iata cateva mici sfaturi sa distingeti imitatiile de produsele originale si sa va cumparati pantofi chic de calitate!

In ultimii ani, o serie de branduri internationale si designeri consacrati si-au deschis magazine in Romania, iar hainele cu etichete branduite și pantofii de designer au devenit un „must have” pentru toate romancele care vor sa tina pasul cu moda.

In acelasi timp, au aparut foarte multe magazine si site-uri care comercializeaza imitatii si haine contrafacute. Din pacate, femeile pot fi usor vrajite de sigla aurie si de pretul mai mic decat cel afisat de magazinele de firma. Inainte de a va entuziazma de pret si de a scoate cardul analizati cateva detalii.

Primul lucru care semnaleaza un fake este pretul foarte mic in comparatie cu produsul original. De ce ar vinde cineva o pereche de pantofi care valoreaza 1000 de euro cu doar 200 de euro. Nimic nu justifica acest pret. Reducerea poate fi de 10%, 20% maximum.

Apoi, culoarea si modelul sunt alte trasaturi ce pot trada un fake. Nu toti pantofii cu talpa rosie sunt Louboutini. Un model asemanator, dar intr-o culoare care nu exista in colectie ar trebui sa ne ridice un semn de intrebare.

Calitatea pielii din care sunt fabricati difera. In consecinta difera si modalitatea de prelucrare a materialelor si a cusaturilor. Poti face o comparatie cu ochiul liber a produselor original-fake.

Cutia si eticheta sunt doua elemente extrem de importante. Cei care vand pantofi fake tind sa spuna ca produsul vine intr-o cutie simpla pentru ca este luat direct din fabrica. Nu exista asa ceva! Pantofii de designer vin in cutii care au imprimate un cod de bare, marimea si poza pantofului pe ele.

Un ultim element, la fel de important este si locul de unde cumperi pantofii. Desigur ca se pot cumpara produse originale din magazinele online. Dar trebuie sa fiti de doua ori mai atenti. Se stie prea bine ca in China se poate copia orice.