Modele Romania Modele Romania

Céline Dion a purtat o bijuterie de 3 milioane de dolari la Billboard Music Awards

Céline Dion a fost prezentă la Billboard Awards, un eveniment în cadrul căruia a susținut un concert de-a dreptul impresionant. Ce a atras atenția, însă, a fost ținuta spectaculoasă aleasă de artistă și, mai ales, bijuteria impozantă de pe deget.

De un an, Céline Dion s-a reinventat! Și-a schimbat total registrul vestimentar, comportamentul și atitudinea pe scenă! Exploziva Céline Dion a oferit un recital de zile mari la Billboard Music Awards, stârnind ropote de aplauze din rândul celor aflați în sală.

Un moment tare al interpretării sale a fost cel în care a cântat hitul „My heart will go on”, pentru a marca împlinirea celor 20 de ani de la pelicula ”Titanic”, a cărei coloană sonoră a asigurat-o. Céline a trăit din plin aceste minute, demonstrându-le tuturor că este, poate, într-unul dintre cele mai bune perioade muzicale din viața ei.

Cât despre vestimentația sa, Céline a impresionat prin grație, avangardism și multă senzualitate. Artista de 49 de ani a ales să poarte la acest eveniment o rochie albă, amplă, care-i urma fidel linia corpului, punând în evidență silueta parcă sculptată a cântăreței.

Rochia statement a fost pusă în valoare de bijuteriile spectaculoase pe care le-a purtat la acest eveniment. Vorbim, desigur, de cerceii cu diamante, dar și de spectaculosul inel de trei milioane de dolari, semnat de Harry Kotlar, care a strălucit pe tot parcursul concertului susținut de Céline.

Bijuterii cu plante vii – afla pe ModeleRomania!!!

Inelele, pandantivele, broşele sau accesoriile pentru înfrumuseţarea bicicletelor au prins viaţă în mâinile unei tinere creatoare de modă din SUA.

Colleen Jordan face bani buni din vânzarea unor creaţii pe care le numeşte „plante purtabile“, afacere care s-a născut în urma unui proiect realizat la sfârşitul facultăţii.

Mai exact, designerului i-a venit ideea de a planta în vase micuţe, printate 3D, tot felul de răsaduri care pot fi purtate la fel ca orice altă bijuterie.

Accesoriile de diverse forme şi culori sunt confecţionate astfel încât să nu permită scurgerea pământului sau a apei şi costă între 16 şi 33 de euro. Colleen a vândut până acum aproape 2.000 de bucăţi prin intermediul mai multor site-uri dar şi pe propria pagină de internet.

Încurajată de succesul pe care îl au creaţiile sale, creatoarea a declarat pentru că speră să găsească un model de bijuterie vie cu care să cucerească şi clienţii bărbaţi, nu doar femeile.

Cercelul tip manseta- o bijuterie la mare moda la Hollywood!

Vedetele sunt cunoscute pentru faptul că lansează tendinţe noi odată cu primul pas pe covorul roşu. Dacă am fi văzut acest accesoriu la două, trei, vedete am fi spus că este o coincidenţă. Însă, fotografiile de mai jos sunt dovada că mai mulţi cercei, ca o manşetă, pe o singură ureche sunt un “must have”.
În cazul în care sunteti în căutarea următorului accesoriu statement cu care să atrageti atenţia la o petrecere sezonieră, o astfel de bijuterie este obligatorie. Uşor de purtat şi de asortat pentru un look cu vibe grunge, acest model de cercel este perfect pentru a întregi un look simplu, care are nevoie să fie scos din monotonie.