Modele Romania Modele Romania

Blog

Dimensione Danza îţi propune noi modele si tinute pentru plajă

Cum sezonul de vară înseamnă o garderobă colorată, dar ţinute ceva mai sumare, magazinul Dimensione Danza, VA propune câteva ţinute perfecte pentru mers la plajă.

În lunile de vară toţi ne visăm în costum de baie, la mare, chiar şi atunci când suntem la birou. De aceea, Dimensione Danza aduce în România cele mai cunoscute brand-uri internaţionale, de la Emamo, la Religion, Ash, Colors of California şi chiar American Vintage pentru a va  alcătui bagajul de voiaj.

Emamo este un brand italian cunoscut pentru colecţiile sale de costume de baie colorate şi accesorizate. Dacă sunteti o adevărată fashionistă, plaja devine noul vostru podiu!Pentru primăvară-vară 2012, Frida Kahlo a fost sursa de inspiraţie de costumelor de baie ceva mai elegante, în tonuri vibrante.

Cu toate că la mare tot ce va doriti  să faceti este să mergeti în picioarele goale, atunci când “terenul urban” nu va permite, optari să va accesorizati ţinuta cu Colors of California. Acest brand internaţional cuprinde o gamă largă de balerini coloraţi, papuci şi espadrile cu imprimeuri florale .

Leave a Reply