Modele Romania Modele Romania

Aparitii la Festivalul de Film de la Venetia

Festivalul de Film de la Venetia, ajuns la editia cu numarul 76, si a debutat printr-o serie de conferinte de presa si lansari de film la care au participat nume cunoscute din industria cinematografica, si nu numai.

Fotografii au surprins pe covorul rosu aparitii vestimentare memorabile.

Iata doar cateva dintre acestea:

Scarlett Johansson
Scarlett Johansson
Laura Dern
Laura Dern
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Juliette Binoche si Catherine Deneuve
Juliette Binoche si Catherine Deneuve
Iman
Iman
Elsa Hosk
Elsa Hosk
Candice Swanepoel
Candice Swanepoel
Barbara Palvin
Barbara Palvin

 

Brad Pitt: imaginea Chanel – afla pe ModeleRomania

Brad Pitt este protagonistul ultimei campanii de promovare a celebrului parfum Chanel No. 5. El este primul actor care apare într-un spot publicitar al unui parfum pentru femei.

În trecut, în campaniile publicitare Chanel No. 5 au mai apărut Catherine Deneuve, Nicole Kidman, Audrey Tatou sau Vanessa Paradis. 

Brad Pitt primul barbat, model pentru imaginea unui parfum de femei

Actorul american Brad Pitt, în vârstă de 48 de ani, a devenit primul bărbat care a fost ales să reprezinte imaginea pe plan internaţional a celebrului parfum feminin Chanel No. 5.

Brad Pitt calcă astfel pe urmele unor femei celebre, precum Catherine Deneuve, Nicole Kidman, Lauren Hutton, Estella Warren şi Ali MacGraw, care au fost în trecut imaginea parfumului Chanel No. 5.

Presa internaţională afirmă faptul că starul american va primi o sumă de ordinul milioanelor pentru această reclamă, ce va fi lansată spre sfârşitul anului.