Modele Romania Modele Romania

Kate Middleton outfit glam

Kate Middleton

Kate Middleton a fost invitată la Muzeul de Istorie Naturala din Londra pentru a anunţa câştigătorii Premiilor Art Fund Museum of the Year 2016. Ea este pasionata de arta, pictura si fotografie, in 2005 absolvind Universitatea St Andrews.

Kate şi-a făcut apariţia într-o superbă rochie albă, fără mâneci, o creaţie Barbara Casasola Tribal în valoare de 2.395 de lire unul dintre cele mai hot si glam outfit-uri în care a fost văzută în această vară, pe care a accesorizat-o cu un cluch argintiu şi o pereche de sandale Schutz.

Kate Middleton

Ducesa în vârstă de 34 de ani este cunoscută pentru stilul său clasic, dar şi pentru curajul de a încerca ţinute care îi pun în valoare silueta subţire.

Kate Middleton

În ultima perioadă, presa din Regat scrie despre gusturile extravagante ale lui kate Middletonîn materie de modă. Dacă până de curând era felicitată pentru faptul că poartă de mai multe ori aceeaşi ţinută, ultimele apariţii ale Ducesei se remarcă prin costul lor ridicat. Kate a purtat creaţii de mii de euro semnate Dolce&Gabbana, Catherine Walker sau Alexander McQueen.

Kate Middleton

Spre deosebire de turneul în Australia şi Noua Zeelanndă unde a purtat rochii Hobbs de 40 de euro, în turneul din India din această primavară a avut în bagaj ţinute scumpe, precum cea semnată de Naeem Khan, în valoare de 2.600 de euro.

Cel care i-ar finanţa Ducesei ţinutele extravagante ar fi socrul său, Prinţul Charles, care şi-a dorit să plătească cheltuielile legate de evenimentele şi turneele oficiale la care participă copiii lui, Harry, William, dar şi Kate.

Kate Middleton

Top 10 ruj rosu

Top 10 ruj rosu 5

Rujul rosu este intotdeauna in tendinte, in special daca este alaturat unui machiaj de seara curat si minimalist, in dulcele stil clasic.

Top 10 ruj rosu 4

Produsele de machiaj pe care le folosesiti contribuie la rezultatul final, motiv pentru care trebuie intotdeauna sa investiti in ce este mai bun pentru dumneavoastra. Nu doar fondul de ten, eyeliner-ul si mascara trebuie sa fie de o calitate superioara, ci si rujul. Asta pentru a evita momentul neplacut in care rujul se scurge sau se intinde in afara conturului ori se transfera pe pahar intr-un mod inestetic.

Top 10 ruj rosu 0

Rujul rosu desavarseste instant orice outfit si confera un look clasic si glamorous, intotdeauna. Poate fi o nuanta dificil de purtat si de ales, atat din punct de vedere al calitatii, cat si pentru a complimenta nuanta tenului. In special atunci cand exista o multitudine de nuante de rosu din care puteti alege- de la cireasa, la burgundy, rosu-orange sau fructe de padure.

Top 10 ruj rosu 1

Atunci cand veti gasi nuanta potrivita pentru dumneavoastra, insa, va poate transforma machiajul de petrecere sau orice iesire de dupa serviciu intr-o aparitie spectaculoasa, adaugand un strop de magie.

Top 10 ruj rosu 2

Iata care sunt cele mai iubite nuante de ruj rosu:

 • L’Oreal Paris Colour Riche Lipcolour, nuanta British Red
 • Chanel Rouge Allure Intense Long-Wear Lip Colour, nuanta Incandescente
 • Dior Rouge Collection, nuanta Rouge Cannage
 • MAC Lipstick, nuanta Ruby Woo

 

 • Top 10 ruj rosu
 • Estee Lauder Pure Color Envy Lipstick
 • Dolce & Gabbana Classic Cream Lipstick, nuanta Iconic
 • Givenchy Le Rouge, nuanta Mandarine Bolero
 • Elizabeth Arden Red to Wear
 • YSL Rouge Pur Couture
 • Revlon Super Lustrous Lipstick, nuanta Fire & Ice
 • Top 10 ruj rosu 3