Modele Romania Modele Romania

Paris Jackson, noua imagine Chanel

Paris Jackson

Paris Jakson

Paris Jakson

Paris Jakson

Fiica lui Michael Jackson, Paris, a facut primul pas in lumea importanta a modei luand parte la o sedinta foto organizata de Chanel, in capitala Frantei.

Paris a aparut fluturand drapele franceze si americane, pozandu-se cu barbati imbracati in soldati chiar in fata Turnului Eiffel.

Paris Jakson

Cu parul blond platinat, Paris Jackson nu arata deloc in sedinta foto Chanel ca faimosul ei tata la 18 ani, ci mai degraba ca Madonna in anii ’80 – ’90.

Paris Jakson

Paris si iubitul ei Michael Snoddy

 

Naomi Campbell – imaginea Agent Provocateur 2015

Naomi Campbell – imaginea Agent Provocateur 2015 0

Topmodelul Naomi Campbell este imaginea noii campanii de promovare a colecţiei de lenjerie intimă sexy pentru primăvara-vara anului 2015. La vârsta de 44 de ani, după o carieră de 30 de ani în industria modei, manechinul arată incredibil de bine.

Naomi Campbell for Agent Provocateur

Supermodelul Naomi Campbell a fost alesă la 44 de ani să prezinte noua colecţie a firmei de lenjerie intimă Agent Provocateur, iar opţiunea casei de modă britanice s-a dovedit inspirată dacă ţinem cont de silueta de invidiat pe care a afişat-o.

Naomi Campbell – imaginea Agent Provocateur 2015 2

În ciuda vârstei înaintate, Naomi încă este foarte solcitată de o mulţime de companii şi de case de modă cunoscute. La începutul acestei săptămâni casa de modă Burberry a anunţat că topmodelul de culoare va face echipă cu colega de breaslă Jourdan Dunn pentru o campanie publicitară.

Naomi Campbell – imaginea Agent Provocateur 2015 3

Naomi Campbell a fost descoperită ca model la vârsta de 15 ani, în Marea Britanie, dar prima sa apariţie publică a fost într-un videoclip al lui Bob Marley, „Is This Love?“, la vârsta de numai şapte ani.

Naomi Campbell – imaginea Agent Provocateur 2015

„Este minunat să fiu imaginea colecţiei Agent Provocateur pentru primavara-vara lui 2015, mai ales la 40 de ani“, a declarat Campbell pentru o cunoscuta publicaţie britanica, adăugând că acest lucru dovedeşte că o femeie poate să fie sexy la orice vârstă. 

Sedinţa foto pentru noua colecţie Agent Provocateur a fost realizată de fotograful Ellen von Unwerth, specializat în imgini care surprind erotismul feminin.

Eva Green vedeta noului calendar Campari

Eva Green vedeta noului calendar Campari

Una dintre cele mai frumoase femei din lume, Eva Green, a fost aleasă să promoveze băutura Campari într-un nou calendar.

Eva Green vedeta noului calendar Campari

Actrița franceză de 34 de ani este seducătoare în noul pictorial intitulat Mythology Mixology, până acum fiind făcute publice fotografii de la ședința foto și un scurt filmuleț.

Eva Green vedeta noului calendar Campari 1

Sa lucrezi pentru un brand simbol la nivel mondial precum Campari este o onoare şi un privilegiu. Este ceva foarte special legat de tema anului 2015, deoarece creează un echilibru convingător şi aproape magic între clasic şi contemporan. La baza fiecărei imagini stă încărcătura istorică a fiecărui cocktail clasic Campari, dar ele sunt prezentate dintr-un unghi ultra modern, dând dovada de multă imaginaţie şi stil. Este un fapt incredibil de frumos că, deşi unele dintre reţetele prezentate au peste 100 de ani vechime, sunt încă relevante şi adorate în prezent”, a declarat Eva Green despre colaborarea pentru calendarul Campari 2015.

Eva Green vedeta noului calendar Campari 3

Calendarul Campari este dedicat celebrării istoriei plină de culoare a băuturii ce emană pasiune şi poveştilor celor mai iubite 12 cocktailuri clasice, având ca ingredient principal pasiunea. Fiecare lună este dedicată unui cocktail clasic şi descrie în imagini frumoasele şi prea puţin cunoscutele anecdote, poveşti şi curiozităţi din spatele fiecărei reţete.

Eva Green vedeta noului calendar Campari 4

În spatele fotografiilor celei de-a 16-a ediţii a renumitului calendar stă Julia Fullerton-Batten, un fotograf recunoscut la nivel mondial şi, totodată, prima femeie fotograf care a colaborat cu renumitul brand pentru acest proiect anual.

Eva Green vedeta noului calendar Campari 7

Pe actrita franceza Eva Geeen, o vom vedea luna viitoare în ‘Sin City: A Dame to Kill For’, regizat de Robert Rodriguez, filmul urmând să aibă premiera pe 22 august.

Eva Green vedeta noului calendar Campari 0

 

Pictorial nou cu Angelina Jolie

Pentru a promova filmul Maleficent Angelina Jolie a participat la o ședință foto realizată de fotograful Jason Bell, rezultatul fiind niște poze foarte frumoase.

Fotografiile au fost publicate în ediția de vară a revistei Label, pictorialul scoțând în evidență trăsăturile frumoase ale actriței de 39 de ani.

angelina-jolie

angelina-jolie

angelina-jolie

angelina-jolie

angelina-jolie

angelina-jolie

angelina-jolie