Modele Romania Modele Romania

Pitbull și stilul său

Pitbull și stilul său

Pe numele său, Armando Christian Pérez este un cântăreț și producător american, care în ultimii 5 ani a cresc enorm de mult datorita stilului său muzical care a prins foarte bine la public. Numele său de scenă, Pitbull, spune el că vine de la faptul că un astfel de câine mușcă în așa fel încât își încleștează dinții în pradă, și la fel a făcut și el în drumul său către succes, acesta având o copilărie săracă.

Artistul declară că acest lucru îl caracterizează perfect, iar rezultatele sale confirmă afirmația pe care o face. În 2011 hitul său Give me everything a stat multă vreme pe locul 1 în Top 100 Bilboard, aceeași performață reușind-o și cu hitul Timber în 2013. Pe lângă acestea, a avut multe alte melodii care au ajuns pe poziții înalte sau chiar pe primele poziții în diferite țări din lume. Stilul său comercial l-a ajutat să se plieze pe preferințele oamenilor.

Evoluția sa nu s-a oprit în acest punct, iar în 2014 a fost ales de FIFA și Sony Music pentru a compune cântecul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia, alături de Jennifer Lopez.

Pitbull și stilul său 3

Dacă l-ai urmărit puțin sau dacă ai văzut până acum câteva apariții de ale sale, cu siguranță a-ti observat că întotdeauna se afișează la costum, sau cel puțin la sacou și pantaloni cu dungă. Nici în privința asortării culorilor nu stă deloc rău.

Tinutele formale sau cele smart casual sunt o rutină pentru el. Având în vedere acest lucru, putem confirma pasiunea lui pentru vestimentație, existând șanse mici să fie de fapt situația în care cineva se ocupă de imaginea lui și el doar acceptă ce i se spune.

Un lucru pe care îl putem observa în ținutele lui sunt pantalonii cu talie înaltă la care nu renunță niciodată. Chiar și în situațiile în care ar fi prea cald pentru cămașă și sacou, acesta adoptă o ținută lejeră cu un tricou polo introdus în pantaloni.

Haide să aruncăm o privire peste câteva ținute de ale sale:

Pitbull și stilul său 1

Pitbull și stilul său 0

Pitbull și stilul său 4

Pitbull și stilul său 2

Colecţia Nina Ricci Fall 2014

Casa de modă Nina Ricci este iubită de femeile de pretutindeni deoarece mereu propune creaţii vestimentare care pot fi purtate în orice moment al zilei fără să pierzi senzaţia de confort şi cel mai important lucru, au un aspect chic.

La sfarsitul lunii februarie a avut loc la Paris Fashion Week prezentarea colecţiei fall-winter 2014.

Organizarea prezentării a urmat în ordine cronologică momentele zilei, apărând într-o primă fază ţinutele office, urmate de cele lejere, casual, purtate în timpul liber, ca mai apoi show-ul să se încheie cu rochii de cocktail şi de gală.

 

Stil de vedetă: sa ne imbracam lejer, dar la moda, la fel ca Halle Berry!

Halle Berry este o vedetă atipică: nu îi place să epateze din punct de vedere vestimentar, iar ţinutele ei sunt mereu lejere, dar trendy!

Halle Berry este altfel decât majoritatea vedetelor de la Hollywood: atunci când dress code-ul nu îi cere, când nu e vorba de un eveniment de covor roşu, Halle se îmbracă cât se poate de normal, fără să se cocoaţe pe tocuri şi să poarte blănuri chiar şi atunci când îşi ia fata de la şcoală!

Stilul ei vestimentar este foarte lejer, cu piese clasice, basic. Vorbim de jeanşi, skinny sau boyfriend, multe tricouri de bumbac, simple, geci de piele, cardiganuri supradimensionate, pulovere tricotate, cape, ponchouri, sandale, cizme de cauciuc, ghete cu ţinte, bocanci sau chiar şlapi!

Halle preferă nonculorile şi tonurile pastelate, griurile, nuanţele pământii. Nimic prea extravagant, nimic să iasă din tipare şi să atragă atenţia. Actriţa adoră combinaţia clasică denim-bumbac-tricotaj, iar şalurile maxi sunt preferatele ei.

Stilul este atât de degajat, chic fără prea mare efort, uşor de luat exemplu, şi, de ce, accesibil din punct de vedere financiar.

Încercati sa va compuneti o ţinută a la Halle, nu e greu: jeanşi prespălaţi, eventual rupţi, tricou basic gri, ghete cu ţinte şi un cardigan gros, negru.