Modele Romania Modele Romania

Milano Fashion Week – Dolce & Gabbana – colectie dedicata mamelor

Dolce & Gabbana - colectie dedicata mamelor 1

Dolce & Gabbana - colectie dedicata mamelor 2

Dolce & Gabbana - colectie dedicata mamelor 5

La festivalul Milano Fashion Week, celebrul brand Dolce & Gabbana a surprins pe toata lumea, prezentand o colectie dedicata mamelor. Si nici nu putea gasi un moment mai potrivit decat luna martie, perioada dedicata mamelor si femeii in general.

Dolce & Gabbana - colectie dedicata mamelor 7

Dolce & Gabbana - colectie dedicata mamelor 11

Dolce & Gabbana - colectie dedicata mamelor 10

Brand-ul Dolce & Gabbana a luat prin surprindere, weekend-ul trecut, cand, in cadrul Milano Fashion Week, a prezentat o colectie dedicata mamelor. Noua colectie, cea de toamna/iarna 2015, se intituleaza simplu „The Mother” si vrea sa exprime faptul ca mama este inima unei familii.Dolce & Gabbana - colectie dedicata mamelor 4

Dolce & Gabbana - colectie dedicata mamelor 3

Dolce & Gabbana - colectie dedicata mamelor

Modelele au pasit pe catwalk purtand-si copiii in brate (toti imbracati in tinute Dolce), iar Bianca Balti a defilat chiar cu burtica de gravida.

Colectia contine rochii cu imprimeuri florale, dar si tinute cu mesaje de iubire dedicate mamei. Interesant este faptul ca imprimeurile au fost desenate chiar de nepotii si nepoatele designerilor.

Domenico Dolce si Stefano

Se pare ca aceasta colectie este inspirata chiar de relatiile speciale pe care Domenico Dolce si Stefano Gabbana le au cu mamele lor.

Prezentare colectia The Mother

 

Premieră: un blogger român a fost îmbrăcat de Roberto Cavalli la Săptămâna Modei de la Milano !!!

Janina Nectara, creatoarea blogului www.FashionAvecPassion.com, a fost invitată de Roberto Cavalli la showroom-ul sau din Milano pentru a participa la pregătirile show-ului de modă, intrate în linie dreaptă, spectacol programat astăzi. Românca face parte din elita bloggerilor de modă din lume şi a fost invitată să probeze creaţiile din noua colecţia a lui Cavalli.

Eva si Roberto Cavalli au organizat o întrunire cu cei mai influenti bloggeri de modă din lume cărora le-au arătat, în premieră, inainte de a fi prezentată pe podium în faţa spectatorilor, noua lor colectie Just Cavalli. Pentru a demonstra lumii întregi buna relaţie de colaborare care există între el şi bloggerul român Janina, celebrul Roberto Cavalli a postat chiar şi pe conturile sale de Twitter şi Instagram o fotografie cu românca. Janina Nectara a fost invitată să probeze hainele noii colectii.

Asemenea unei vedete de prim rang, Roberto Cavalli i-a oferit Janinei ţinute de covor rosu care vor fi purtate la showurile sale de la Milano Fashion Week. Janina a realizat şi un interviu filmat cu designerul care va fi publicat, în curând  pe blog-ul personal al româncei.