Modele Romania Modele Romania

Gala BET – Black Entertainment Television

In urma cu cateva zile, comunitatea afro-americană și nu numai s-a bucurat de o seară plin de muzică incitantă, ritm și dansuri provocatoare, la gala de decernare a premiilor BET – Black Entertainment Television, celebră atât pentru show-urile artiștilor consacrați, cât și pentru aparițiile sexy ale divelor cu forme voluptuoase și voce de aur.

O parte din vedetele industriei și Hollywoodului au strălucit pe covorul roșu cu eleganță și bun-gust, altele au incitat fanii cu ținute sexy, revelatoare ori au trezit admirație pentru influențele exotice și tradiționale incluse în ținutele lor.

Actrița Meagan Good a ales o creație românească semnată de Lorena Sârbu: o rochie foarte sexy, de nuanță verde smarald, cu tăieturi seducătoare. Apariția mulatrei a fost una dintre cele mai elegante și mai senzuale la gala BET.

Meagan Good într-o rochie Lorena Sârbu

Mya în galben solar

Gabrielle Union

Cântăreața Tinashe

Andra Day, sosia Rihannei

 

Nandi Mngoma

Tia Mowry în Roberto Cavalli

Janelle Monae

Karrueche Tran

Alicia Keys si sotul Swizz Beatz

Kate Hudson a purtat o rochie românească

Kate-Hudson-in-MLH

Nu s-a aflat printre nominalizaţi, dar a fost printre cele mai stylish prezenţe de la petrecerea organizată după Oscaruri.

Kate Hudson ne-a obişnuit deja cu alegerile sale rafinate în materie de vestimentaţie, dar de data aceasta ne-a surprins plăcut alegând o creaţie 100% românească. E vorba despre o rochie semnată de designerul Maria Lucia Hohan, pe care actriţa a purtat-o la celebra Vanity Fair Party, petrecerea cu ştaif organizată după Oscaruri.

Rochia Norina din colecţia de toamnă-iarnă 2016-2017, realizată din lame argintiu, cu bretele şi fronseuri sub sâni şi decupaj adând pe picior i-au flatat silueta impecabilă.

Kate-Hudson-MLH