Modele Romania Modele Romania

Chanel modele pentru vara 2013 – panouri solare pe catwalk?!

Karl Lagerfeld a surprins cu o nouă colecţie Chanel, o surpriză şi în acelaşi timp nu, pentru că lumea se aşteaptă să descopere ceva inedit, în exces, în colecţiile label-ului. Pentru primăvară-vară 2013, Chanel prezintă apocalipsa în modă.
De ce au fost prezente panouri solare pe catwalk? Karl Lagerfeld a explicat simplu „vântul şi soarele sunt libere”. Revenind la hainele prezente în show, pentru vara 2013, Chanel s-a axat pe rochii linia A, bolero-uri, imprimeuri florale, ţinute colorate şi altele „black or white”, fuste-rochii şi transparenţe.
Sunt multe elemente interesante în fiecare show Chanel, un lucru este cert, Karl a dat dovadă de exces creativ cu această colecţie unitară, dar cu elemente atât de diferite.

Femeia Chanel a verii 2013 este una care valorează hainele elegante şi feminine. Tendinţa asiatică din sezonul toamnă-iarnă 2012/2013 se regăseşte şi în această colecţie, însă elementele care au atras atenţia cel mai mult au fost accesoriile: pălăriile opulente, sandalele cu platformă, coliere din perle, si geanta „Hula-Hoop”, care evidenţiază încă o dată importanţa genţilor în ţinute.
Colecţia a fost prezentata în cadrul Săptămânii Modei din Paris, la Grand Palais, unul dintre locurile preferate ale directorului de creaţie.

H&M noile de modele de lenjerie sport de mers la sala

În noul sezon, brand-ul suedez H&M va invită să mergeti la sală în cele mai stylish ţinute. Pentru toamna 2012, H&M a pregătit un pictorial cu Saskia de Brauw, care prezintă ţinute sport, dar senzuale, inspirate de lenjerie.

Dacă vreti să fiti hot şi activă în sezonul friguros, optati pentru ţinutele şic de la H&M. Modelul Saskia de Brauw arată tonifiată şi în mediul ei în acest lookbook – cu siguranţă orele de sport fac parte din rutina sa.

Frumuseţea europeană ne arată cum puteti să arăţati ca Olivia Newton-John în „Physical” din anii ’80, dar cu ajutorul unor ţinute moderne.

Pictorialul a fost fotografiat de Lachlan Bailey, de styling s-a ocupat Clare Richardson, iar de make-up şi păr Jeanine Lobell, respectiv Shon.

Modelul olandez se joacă cu corpul său, pus în evidenţă de accesorii H&M îndrăzneţe, mănuşi, iar look-urile finale emană distracţie sofisticată!

În sezonul toamnă-iarnă 2012/2013 „get physical” cu H&M.

Silviu Tolu şi Ştefania Ivănescu modele în cea mai recentă campanie Il Passo

Silviu Tolu, cel mai titrat model masculin din România din toate timpurile, în ultimii doi ani a colaborat şi cu brand-uri internaţionale, este noua imagine a brand-ului Il Passo. Pentru campania toamnă – iarnă 2012/2013, alături de el, o vei putea admira pe Ştefania Ivănescu, revelaţia modelling-ului autohton.

„Pentru sezonul toamnă – iarnă 2012/2013, ne-am dorit să lucrăm cu două modele IT ale momentului, care să exprime cu succes spiritul brandului Il Passo şi procesul nostru continuu de dezvoltare. Noua campanie este una puternică şi de impact, iar Silviu Tolu şi Ştefania Ivănescu au fost alegerea perfectă. În plus, am continuat colaborarea cu Tibi Clenci, păstrând acelaşi art director, Alin Gălăţescu, aceştia reuşind să dea viaţă unei poveşti ce reflectă stilul unic IL PASSO.”, a declarat Anca Buzatu, Marketing Manager IL PASSO.

Silviu este cel mai de succes model masculin român, fiind inclus în top 100 cele mai influente modele ale lumii de către revista Client, pe poziţia 28. Cunoscut pentru cele sase campanii principale consecutive ale brand-ului Guess, modelul a realizat de asemenea campanii pentru branduri precum Longcroft, sOliver, Garnier şi Drykorn.

Pe catwalk el a colaborat cu brand-uri precum Christian Dior, Tom Ford, Hermes, Gianfranco Ferre, Donna Karan sau Comme des Garçon, iar în acest sezon Silviu Tolu reprezintă bărbatul IL PASSO: puternic şi stylish.

Partenera sa în campania brandului de pantofi este Ştefania Ivănescu, model în ascensiune al agenţiei Allure Management, ce a semnat la numai două săptămâni de când a fost descoperită contracte cu două dintre cele mai influente şi mai selective agenţii din lume: DNA NY şi VIVA Paris.

Cu o frumuseţe inspirata parca din anii ’80, Ştefania a atras deja atenţia unor clienţi celebri, fiind selectată în lista scurtă pentru a prezenta în exclusivitate următoarele două colecţii Christian Dior şi Jil Sander.

Genţi Chanel: accesorii clasice-modele moderne pentru toamna 2012

Chanel ne dezvăluie o pre-colecţie cu genţi şi clutch-uri elegante pentru sezonul toamnă-iarnă 2012/2013. Fiecare piesă din această colecţie ar stârni un “o vreau!” din partea oricărei fashioniste cu stil şi bun gust!

De cele mai multe ori, show-urile Chanel ne prezintă genţi ciudate, cum ar fi clutch-ul scoică, în alte ocazii ne introduce accesoriile clasice cu care ne-a obişnuit Karl Lagerfeld până acum, însă în sezonul de toamnă, toată lumea de abia aşteptă să vadă ce genţi mai apar pe podium.

Aceasă colecţie, pre-toamnă, este perfectă dacă nu aveti ocazia să admirati colecţia oficială şi vine în tonuri închise, naturale, pe genţi care deşi par clasice, elementele moderne nu rămân nesesizabile.

Dacă va permiţi să visati, voi pe care o preferati ?!