Modele Romania Modele Romania

Celeste Barber, noua senzatie in socia media

Desi spune ca nu si-a dorit niciodata acest lucru, ci a vrut doar sa ii faca pe oameni sa rada, Celeste Barber a devenit cea mai noua senzatie de pe Instagram!

Celeste Barber este noua senzatie a Instagram-ului, dar spune ca nu si-a dorit niciodata sa devina un star in socia media, ci si-a dorit doar sa ii faca pe oameni sa rada. Asa s-a nascut seria #CelesteChallengeAccepted, in care ea reinterpreteaza, intr-un mod amuzant, fotografiile celebritatilor de top.

Nu a durat mult panca cand Celeste Barber a devenit cunoscuta la nivel mondial, avand in prezent aproape 6 milioane de urmaritori pe contul ei oficial de Instagram.

Celeste are 37 de ani si este actrita, comediant si scriitoare. A ajuns la un nivel atat de inalt incat vedetele nu doar ca nu se supara pentru modul in care le imita in fotografii, ci chiar o roaga sa faca acest lucru.

Intr-un interviu acordat recent publicatiei Harper’s Bazaar, Celeste a dezvaluit ca parodia ei favorita este cea a unei reclame Pepsi cu Cindy Crawford.

https://www.instagram.com/p/Bu0wgkvF7zS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Pana si Tom Ford a invitat-o sa fie model intr-unul dintre fashion show-urile sale, desi Celeste este departe de a avea dimensiunile unui supermodel.

https://www.instagram.com/p/BnojsX1BfaX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

 

Tom Ford – noile modele ale lookbook-ului pentru vara 2013

“Castitate perversă” este ideea care stă la baza celei mai recente prezentări Tom Ford, cea pentru vara 2013. Trecând peste părul inspirat din anii ’60 şi eleganţa femeilor delicate, ţinutele Tom Ford pentru vară au câteva elemente senzuale, chiar fetiş.

Colecţiile Tom Ford au elemente utilitate, dar sunt mereu sexy şi glamour. Jachete de biker, tocuri ucigător de înalte, un decolteu indecent în V pe ici, pe colo, fermoare şi piele care strâng elegant corpul modelelor, toate aceste elemente s-au regăsit în colecţia pentru primăvară-vară 2013.

Accesoriile statement par în plus în această colecţie, asta deoarece ţinutele sunt îndeajuns pentru a aduce un strop de Tom Ford în garderoba oricărei femei, cu toate acestea, ele îşi fac simţită prezenţa. Avem negru, avem auriu, argintiu, albastru regal şi, bineînţeles, nude.

“Este ceva pervers la rochiile bandage – te fac să îţi pui întrebarea: este goală sau nu?”, a spus Tom Ford.

Deşi atunci când designer-ul Tom Ford a pornit la drum pe cont propriu, fiind extrem de discret cu prima colecţie solo, în era Instagram, Twitter sau Facebook, acesta nu a vrut să apară ceva, fără voia lui, aşa că le-a luat-o tuturor înainte şi a prezentat colecţia pentru vara 2013, o colecţie simplă, sexy, pentru care mulţi ar fi aşteptat liniştiţi.