Modele Romania Modele Romania

Loredana outfituri impresionante la Sala Palatului

Loredana este renumita pentru stilul sau cameleonic de-a lungul carierei. Artista a uimit insa si mai mult in timpul concertelor sale, Ador, de la Sala Palatului, a schimbat nu mai putin de 14 look-uri.

Aproape la fiecare piesa interpretata, si-a facut aparitia pe scena cu o vestimentatie, coafura si un look nou, realizate in timp record in backstage de profesionistii cu care colaboreaza.

La capitolul outfituri, Loredana a impresionat prin costumatii care mai de care mai colorate si mai speciale.

Multe apartinand unor case de moda internationale celebre, precum Zuhair Murad, Saint Laurent, Dolce Gabbana, Givenchy.

Artista a purtat inclusiv o pereche de cizme inalte acoperite cu 6000 de cristale, special aleasa pentru a interpreta piesa “Fata cu sosete de diamant”.

Noua colecție Zuhair Murad 2015

Noua colecție Zuhair Murad 2015

Unul dintre designerii preferați ai celebrităților, Zuhair Murad, și-a prezentat nouă colecție de rochii primăvara-vară 2015 în cadrul Paris Fashion Week.

În galeria de mai jos puteți admira rochii superbe, din dantelă fină, nuanțele alese fiind pastelate. Prețurile sunt însă destul de piperate (10.000$ – 13.000$) deoarece este vorba de o colecție exclusivistă:

zuhair-murad-rochii 1

zuhair-murad-rochii 2

zuhair-murad-rochii 3

zuhair-murad-rochii 4

zuhair-murad-rochii 5

zuhair-murad-rochii 6

zuhair-murad-rochii 7

Colecţia Zuhair Murad la Saptamana Modei de la Paris 2013

 

Zuhair Murad are 42 de ani şi se numără printre cei mai talentaţi designeri de rochii haute couture. Ieri el şi-a prezentat noile creaţii în cadrul unei prezentări de modă de la Paris Fashion Week.

La majoritatea evenimentelor mondene importante, vedetele aleg piesele vestimentare de la această casă de modă pentru că aşa se asigură că apariţia lor nu va fi trecută cu vederea.

Noua colecţie surprinde în mod inedit graţia şi eleganţa în armonie cu extravaganţa şi complexitatea redată prin linii ce imită forme ale naturii.

Nu lipseşte jocul dintre transparenţe şi materiale strălucitoare sau dantelă, designer-ul dorind să portretizeze o regină modernă.

 

Mai  jos aveati  o galerie spectaculoasa de la prezentarea Zuhair Murad din cadrul Saptamanei Modei de la Paris 2013:

Eva Longoria, stil si moda fără frontiere la Cannes

Eva Longoria dă lecţii de stil cu fiecare apariţie!

La Cannes, diva a ales să poarte nişte rochii absolut superbe!

Eva, arată impecabil în creaţia Emilio Pucci. Alegerile sale vestimentare sunt mereu inspirate, iar rochia neagră, fluidă, cu croi sirenă şi stropită cu cercuri paietate este fabuloasă. Materialul semitransparent lasă loc imaginaţiei, fiind foarte sexy!

Pe covorul roşu de la Cannes, Eva a făcut istorie într-o rochie Zuhair Murad. Actriţa a arătat ca o zeiţă în creaţia aurie cu trenă, înnobilată cu broderie scumpă. Decupajul de pe spate a întregit perfect ţinuta.

Sexy, provocatoare, stylish! Rochia verde pastel, cu asimetrii şi decupaje interesante, poartă semnătura casei Versace şi i-a venit ca turnată superbei actriţe.

Un look chic pentru Cannes? Eva are soluţia: pantaloni scurţi de mătase portocalii, plus un top interesant semitransparent, decorat cu fulgi, în aceeaşi culoare. Pantofi nude şi clutch argintiu şi ţinuta-i gata!

Care este ţinuta voastra preferată?