Modele Romania Modele Romania

Revista Playboy scrie din nou istorie- în paginile sale un transgender

Revista Playboy scrie din nou istorie, de această dată pentru că a inclus în paginile sale, ca și Playmate, un transgender. Este vorba de modelul francez Ines Rau. Ea a mai apărut în paginile revistei, în mai 2014, în ediția specială Playboy A-Z.

Însă abia acum a fost inclusă în calitate de Playmate. Modelul a mai apărut în campanii pentru Balmain și în Vogue Italia.

Primul transgender care a apărut în paginile revistei Playboy a fost Tula, în 1991.

 

Candice Huffine pentru calendarul Pirelli 2015

Candice Huffine 2

Candice Huffine, un model cu forme voluptuoase, va aparea in editia din 2015 a calendarului Pirelli, fapt care reprezinta o noutate in istoria de 50 de ani a celebrei publicatii.

Candice Huffine 3

In varsta de 29 de ani, Candice Huffine, care a aparut in 2011 pe coperta Vogue Italia, intr-o campanie impotriva anorexiei, iar acum se numara printre fotomodelele care au pozat pentru editia din 2015 a calendarului Pirelli.

Calendar Pirelli

Candice este primul model cu forme generoase care va aparea in calendarul Pirelli, intr-o editie fetis, realizata de Carine Roitfeld, fostul redactor-sef al revistei Vogue Franta si actualul director de moda la nivel international al revistei Harper’s Bazaar.

Candice Huffine 1

“Aparitia mea in acest calendar – cel mai fermecator din lume – este un semn ca lucrurile chiar incep sa se schimbe”, a declarat Candice Huffine pentru revista Vogue.

Calendar Pirelli

Alaturi de Candice Huffine, in editia de anul viitor a calendarului Pirelli o sa apara si modelele Adriana Lima, Natalia Vodianova si Karen Elson.

Candice Huffine 0

Fotografiile au fost facute de fotograful de fashion Steven Meisel.

Editia din 2015 a acestui calendar va fi lansata in luna noiembrie.

Candice Huffine

De-a lungul anilor, calendarul Pirelli a publicat foarte multe fotografii provocatoare, iar in multe dintre ele modelele au pozat nud.

Lansat in 1964, calendarul Pirelli, care se adreseaza unui grup exclusivist de clienti, a prezentat in paginile sale fotografii cu aproape toate modelele si fotomodelele celebre din ultimele cinci decenii.

Adriana Lima

Karen Elson

Natalia Vodianova

 

Mihai Albu expune la Muzeul de Arte Aplicate din Leipzig – afla pe ModeleRomania

Două perechi de pantofi create de designerul român Mihai Albu au fost incluse în expoziţia “Păşind în lumina reflectoarelor”! Designul experimental de pantofi”, care va fi deschisă în perioada 28 martie – 29 septembrie la Muzeul Grassi pentru Arte Aplicate din Leipzig.

Expoziţia, care cuprinde 150 de perechi de pantofi al căror design este semnat de creatori din mai multe ţări, are ca scop să prezinte o incursiune în diferite stiluri şi evoluţia lor, de la piesele arhitecturale până la creaţii îndrăzneţe, care inspiră ironie sau au mesaj social.

Astfel, selecţia designerilor a fost una eterogenă, singurul lucru comun fiind pasiunea şi dedicarea pentru pantofi. Mai mult decât atât, creaţiile care vor fi expuse dezvăluie profunzimi culturale şi estetice mai puţin explorate până în prezent.

Dintre creaţiile designerului român Mihai Albu au fost alese două, despre care acesta spune că reflectă ideea expoziţiei, care are o strânsă legătură cu arhitectura.

“Totul a început odată cu apariţia în Vogue Italia, cu realizarea a două recorduri mondiale. Mai mult, anul trecut, am apărut în revista de specialitate Shoegasm, apărută la New York, în care am avut 10 pagini şi creaţiile mele au fost prezentate pe larg, alături de cele ale unor nume mari în designul de pantofi, precum Manolo Blahnik, Louboutin sau Alexander McQueen”, a declarat Mihai Albu.

Cele două perechi de pantofi selectate de curatorii expoziţiei de la Leipzig sunt din colecţii lansate de designer în 2010 şi 2011.

“Prima pereche – roşu-negru – face parte din colecţia «Structuri 2010», colecţie de concept arhitectural, cu tema «deconstructivism concept», ce presupune un declic în liniaritatea procesului de proiectare, o dezaxare voită pe verticală, prin crearea unui haos controlat. Cea de-a doua pereche face parte din colecţia «Organics 2011», o colecţie de concept art-nouveau cu multe trimiteri către arhitectura spaniolului Antoni Gaudi”, a explicat Mihai Albu.