Modele Romania Modele Romania

Catrinel Menghia – Style Icon

Catrinel Menghia este una dintre cele mai frumoase femei din lume, românca reuşind să impresioneze la fiecare apariţia a sa.

Stabilită de ani buni în Italia, Catrinel surprinde de fiecare data cu ţinutele sale rafinate şi feminine, indiferent că participă la o gală, o premiera de film sau la Săptămâna modei de la Milano.

Catrinel poartă cu aceeaşi eleganţă o rochie din dantelă, precum aceea cu care a apărut la Verona, dar şi un costum negru, simplu, combinat cu o cămaşă albă ca acela de la Monte-Carlo sau un deux-piece caruia reuşeşte să-i dea un aer fresh.

Deux-pieces-ul albastru Ermanno Scervino cu care şi-a făcut apariţia la Săptămâna Modei de la Milano este una dintre cele mai inspirate alegeri ale sale din ultima perioadă. Catrinel a arătat extrem de feminină în această ţinută accesorizată cu o pereche de sandale negre cu barete.

Mai mult decât atât a contat atitudinea pe care Catrinel a afişat-o la Milano, ea reuşind să întoarcă multe priviri prin felul în care a pozat cu nonşalanţă în plină stradă.

Iata cateva dintre tinutele purtate în ultima vreme de frumoasa Catrinel:

Modele noi Massimo Dutti pentru toamna 2012

V-ati făcut ordine în garderobă? Tendinţele toamnă-iarnă 2012 vin mult mai aproape de dumneavoastra cu ajutorul colecţiei Massimo Dutti. Lookbook-ul septembrie aduce cele mai noi tendinţe, mai ales culoarea roşie, cu ajutorul modelului român Andreea Diaconu.

Eleganţa Massimo Dutti se simte şi în această toamnă, iar ţinutele sunt mai feminine şi mai confortabile ca niciodată. Cea mai recentă colecţie aduce o paletă de culori neutre, în care vişiniul iese în evidenţă în ţinute confortabile şi casual, ca pulovere oversize, jachete din piele, parka, pantaloni pană, eşarfe şi paltoane pentru ţinutele de zi cu zi.Elementele Massimo Dutti pentru noul sezon sunt versatile şi uşor de combinat între ele.

Vreti să fiti stylish un sezon întreg, brand-ul spaniol nu trebuie să va lipsească din dulap. În plus, oricât de casual sunt look-urile Massimo Dutti, au un vibe elegant şi ladylike! Cu foarte puţin efort puteti să va îmbracati în tendinţe, fără să va abateti de la stilul personal!

Mango modele toamnă/iarnă 2012-2013

Toamna este unul dintre anotimpurile mele preferate, vine perfect când deja nu mai suportăm canicula şi este romantic. Mango este unul dintre brand-urile retail care ne propune în fiecare sezon ţinute elegante şi feminine, iar toamna 2012 nu este o excepţie.

Dacă nu mai aveti răbdare până o să intre noua colecţie Mango pentru toamnă/iarnă 2012-2013 în magazine, în galeria foto puteti vedea cel mai recent lookbook. Cui nu îi place să ştie din timp ce îl aşteaptă în noul sezon, te simţi parcă mai puternic.

La Săptămâna Modei din Barcelona, Mango şi-a prezentat această colecţie, una cu ţinute atât pentru trecerea dintre vară şi toamnă, cât şi pentru zilele friguroase ale anotimpului rece. In acesta colecţie  culorile  vor lumina zilele în care natura  intră treptat în stare de hibernare.

În catalogul colecţiei veti face cunoştinţă cu ambasadoarea brand-ului, modelul Anna Selezneva în ţinute perfecte atât pentru birou, cât şi pentru ieşirile cu prietenii.

Un“wishlist”plin de inspiratie : sapca de inspiraţie army, cureaua cu lanţ auriu, geaca vintage din piele, pantalonii albi, cei cu imprimeu, dar mai ales cei cu dungi şi paltonul roşu.

Mango toamnă/iarnă 2012-2013 ne propune o vară cu influenţe army, rockish, de “femeie fatală”.