Modele Romania Modele Romania

PNK Casual – PNK Forward inspirata de Adela Popescu

Adela Popescu pentru PNK-Forward

La sfarsitul saptamanii trecute oameni frumosi din moda, celebritati si designerii brandului s-au intalnit sa ciocneasca si sa celebreze lansarea colectiei capsula PNK Forward inspirata de ADELA POPESCU.

PNK Forward inspirata de Adela Popescu 0PNK Forward inspirata de Adela Popescu 1

In armonie cu stilul artistei, PNK Forward este o colectie formata in prima faza din 20 de piese vestimentare, ce au ca puncte forte linii minimaliste, decupaje dramatice si texturi indraznete.

PNK Forward inspirata de Adela Popescu 2PNK Forward inspirata de Adela Popescu 3

Cea mai noua linie de imbracaminte PNK se adreseaza in special tinerelor pasionate de moda si abordeaza un stil chic-urban inovator: elemente practice, culori ermetice, texturi precum dantela cu decupaje techno, stofa de lana si jerseul ripsat – toate din materiale de cea mai inalta calitate, la preturi accesibile.

PNK Forward inspirata de Adela Popescu 4PNK Forward inspirata de Adela Popescu 5

“Adela este fara doar si poate un artist-model pentru generatia actuala de tineri “cool”, astfel incat colaborarea noastra in colectia PNK Forward vine ca o consecinta logica a unei idei mai vechi pe care o aveam, aceea de a crea imbracaminte adaptata unui stil de viata urban-chic. Sunt convinsa ca toate tinerele se vor indragosti foarte repede de PNK Forward si foarte curand vom largi numarul de piese disponibile in colectie.” – Patricia Niculae – Managing Partner PNK Casual.

PNK Forward inspirata de Adela Popescu 6PNK Forward inspirata de Adela Popescu 7

“Am fost fascinata de tinutele PNK Casual inca de la inceput, originalitatea lor fiind unul dintre principalele motive pentru care am ales sa colaboram: in colectia PNK Forward ma regasesc in totalitate si ma bucur sa impart cu toti tinerii acest sentiment placut” – Adela Popescu – actrita si cantareata.

Cât costă cele mai scumpe cizme din lume?

În Anvers se află cele mai scumpe cizme din lume, în valoare de 2.4 milioane de euro. Zecile de mii de diamante încrustate justifică, în mare parte, preţul piperat al pieselor vestimentare.

„Boots may be made for walking”, spune numele unei melodii celebre, dar parcă în unele chiar nu ai vrea să calci. Este cazul celor mai scumpe cizme din lume, evaluate la peste 2,4 milioane de euro.

Muzeul Mas din Anvers a expus cel mai valoros obiect uzual din toată istoria sa: o pereche de cizme îmbrăcate în 40.000 de diamante. Realizate de brandul de modă A.F. Vandevorst, cizmele sunt mai degrabă nişte ghete, de înălţime medie. Pe lângă zecile de mii de diamante, au şi o greutate de 4,7 kilograme aur, iar pietrele preţioase vin în culori precum roz, gri şi champagne.

 

Perechea de încălţăminte, realizată în colaborare cu Diarough, o companie producătoare de diamante din Anvers, consistă într-un total de 1,550 de carate.

Procesul de realizare a cizmelor, de la selectarea diamantelor până la aranjarea lor, a necesitat 30.000 de ore. Logo-ul A.F. Vandevorst este realizat din diamante cu o tentă roşiatică, extrem de rare. Perechea a fost creată ca parte a programului Belgian Spirit pentru anuala Business of Design Week din Hong Kong.

Majestatea sa Regina Belgiei a participat la dezvelirea cizmelor din diamant, potrivit „Daily Mail”.

Duo-ul belgian, format din soţ şi soţie, An Vandevorst şi Filip Arickx şi-a lansat prima colecţie la Paris, în 1998, iar prima colecţie de pantofi a venit în 2003. Aceştia sunt cunoscuţi pentru folosirea contrastelor dintre materiale, texturi şi culori şi preferinţa pentru combinaţii bizare sau riscante, la limita dintre elegant şi incert. Preţurile pieselor vestimentare create de aceştia sunt între 200 şi 1.300 de euro.