Modele Romania Modele Romania

Londra Fashion Week – Colectia Burberry semnata de Riccardo Tisci

Colectia Burberry semnata de Riccardo Tisci a fost asteptata cu mult interes.

Tisci, directorul creativ care a preluat brand-ul, a realizat deja multe schimbari intr-un timp scurt. In doar cinci luni, a schimbat logo-ul iconic al casei de moda englezesti si a renuntat sa mai foloseasca blanurile naturale in colectiile Burberry.

Surpriza prezentarii de moda din cadrul Londra Fashion Week a fost una destul de mare, la ea nu a fost invitata nicio vedeta.

Iata cum arata cea mai noua colectie Burrbery:

 

Noile modele de ochelari Givenchy

Givenchy ne prezintă prima fotografie pentru colecţia de ochelari de soare primăvară-vară 2012. În reclamă o poţi vedea pe Gisele Bunchen şi pe modelele masculine Chris Moore şi Simone Nobili, campanie fotografiată de dou-ul Mert Alas şi Marcus Piggott.

Dacă vreti sa va “ascundeti” de lume în această vară, modul cel mai şic în care o puteti face este cu ajutorul unei perechi de ochelari Givenchy, iar pentru asta cel mai probabil trebuie să îi mulţumti directorului de creaţie al casei de modă, Riccardo Tisci.

Ochelarii au forme geometrice bine definite, accente aurii pe alocuri şi arată mai ceva ca un scut urban. Givenchy îţi mai propune pentru vara 2012 ochelari cu animal print, însă aceştia vin cu un imprimeu delicat, care cu siguranţă vor completa de minune o ţinută glamour.

Riccardo Risci a creat pentru Givenchy o colecţie de accesorii care se potriveşte cu ţinute unele inspirate de fetele “pin-up”, altele cu accente retro din anii ’50.