Modele Romania Modele Romania

Surorile Kardashian-Jenner pentru noua campanie Calvin Klein

Kim Kardashian West, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner si Kylie Jenner au semnat contract cu Calvin Klein pentru a aparea in noua campanie publicitara a casei de moda.

Familia Kardashian- Jenner s-a reunit pentru un photoshoot si au fost fotografiate de Willy Vanderperre intr-un cadru rustic.

Cele mai faimoase surori din lume au pozat in lenjerie intima sau jeans, iar fotografiile fac deja inconjurul lumii, insa nu sunt ferite si de critici. Multi considera ca unele cadre au fost prea mult retusate in Photoshop, intrucat vedetele sunt aproape de nerecunoscut, trasaturile lor faciale fiind prea alterate.

In noua sedinta foto, Kylie Jenner isi acopera burta cu o patura pentru a nu isi expune, pare-se, sarcina despre care se zvoneste atat de mult in ultimele luni.

 

Inna, urban-chic în Bucureşti – inspiratie pe ModeleRomania

Cântăreaţa a adoptat un stil mai puţin glamorous, dar care i se potriveşte de minune. Va place cum s-a îmbrăcat Inna în Bucureşti?

Inna a publicat pe pagina sa de pe un cunoscut site de socializare,  câteva imagini de la un photoshoot.

Vedeta a adoptat un stil urban-chic: a purtat o cămaşă neagră, delicată, cu colier bogat sub guler şi pantaloni scurţi largi, înfloraţi. În picioare a avut o pereche de saboţi cu talpă groasă cu design interesant.

Într-o altă serie de imagini, Inna a purtat o pereche de colanţi animal-print cu talie înaltă, o bluză largă, scurtă  cât să-i lase abdomenul la vedere, iar în picioare o pereche de ghete butucănoase, cu toc mic.

V-ati imbraca  si voi ca ea ?