Modele Romania Modele Romania

Dolce & Gabbana – show Alta Moda

Dolce & Gabbana organizează anual show-ul Alta Moda, iar zilele trecute au adus acest concept în Palermo, Sicilia.

Modelele au fost fotografiate pe străzile orașului purtând vestimentații și accesorii spectaculoase, mult aur, printuri și coronițe din flori, pene sau împletituri aurite.

Iată ce minunății de vestimentații și accesorii au expus pe străzile orașului:

 

Colecţia de modele de lenjerie ciudata Zahia Dehar, la Saptamana Modei de la Paris

Printre designerii care şi-au prezentat creaţiile haute couture la Săptămâna Modei de la Paris se numără şi Zahia Dehar, o tânără care abia a împlinit 20 de ani şi este cunoscută ca fostă prostituată.
Colecţia de lenjerie Zahia Dehar a fost, evident, pe placul bărbaţilor, însă excentricele creaţii nu prea au impresionat criticii de modă. Fără o linie anume sau un punct de plecare, colecţia a fost un amestec fără sens de piese excentrice şi cuminţi.

Constumaţiile cu şorţuleţ minuscul au fost amestecate cu unele din pene sau aplicaţii sub formă de fluture.

Pe de altă parte, nimeni nu se aştepta la o colecţie prea coerentă din partea tinerei Zahia Dehar. Aceasta avea numai 18 ani când s-a descoperit că în adolescenţă, pe când era minoră făcea sex pe bani cu clienţi faimoşi şi bogaţi, printre care şi unii din cei mai cunoscuţi fotbalişti francezi.

Zahia a profitat de faima pe care a obţinut-o astfel ca să se lanseze în lumea modei şi a trecut de la meseria de model la cea de designer. Acum, fosta prostituată de lux este un designer de renume care îşi prezintă colecţiile sexy la Săptămâna Modei Haute Couture de la Paris.

Ludmila Corlăteanu –noile modele din colecţia toamnă/iarna 2012/2013

The Swan Lady, colecţia Ludmilei Corlăteanu pentru sezonu toamnă iarnă 2012/2013, este caracterizată de liniile clasice, volanele din sifon decupat în formă de pene, detalii din catifea şi trene lungi.

Deşi adoptă un nou stil, mai feminin şi mai exclusivist, brandul Ludmila Corlăteanu păstrează acelaşi slogan: “Made for Supergirls”

“The Swan Lady este doamna care tace, îşi ascunde sentimentele, este stăpână pe sine şi are o putere aparte. Acestea sunt aparenţele. Ce se petrece în interior însă, este o drama şi o luptă constantă între mai multe personalităţi, care dintr-o nefericire şi-au găsit lăcaşul într-un singur corp. Vorba cântecului “sometimes I think I am too many people”. Lupta interioară dintre forţele albe şi negre este realitatea ei zilnică”, spune Ludmila Corlăteanu.

Paleta cromatică este restransă la alb/negru pentru rochiile de zi şi cocktail, iar piesele de seară au inserţii de roşu.

Ţesăturile folosite sunt dintre cele mai preţioase: dantelă Sophie Hallette, sifon creponat de mătase, catifea de mătase.

Colecţia The Swan Lady poate fi achiziţionată din boutique-uri din Cote d’Ivoire, Kuwait, Arabia Saudită, Bahrein şi Qatar, iar în curand si online.