Modele Romania Modele Romania

Ducesa de Cambridge foarte chic intr-o tinuta reciclată

A devenit deja o tradiţie ca Ducesa de Cambridge să poarte din când în când câte o ţinută reciclată. Şi cum Kate şi-a pastrat silueta, chiar şi după două naşteri, misiunea sa pare una foarte uşoară. De data aceasta, ea a scos din dressing o rochie LK Bennett în valoare de 245 de lire, pe care a mai purtat-o în 2014, în timpul turneului din Australia si Noua Zeelandă. Acum, ea a ales să poarte rochia midi cu print floral în timpul unei vizite în Luton, alături de Prinţul William. Spre deosebire de 2014, când şi-a strâns părul, Ducesa a preferat ca de data aceasta să-l lase liber, ea accesorizându-şi ţinuta cu o pereche de pantofi nude şi un clutch în aceeaşi nuanţă. Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton kate-si-wiiliam

Eva Longoria, stil si moda fără frontiere la Cannes

Eva Longoria dă lecţii de stil cu fiecare apariţie!

La Cannes, diva a ales să poarte nişte rochii absolut superbe!

Eva, arată impecabil în creaţia Emilio Pucci. Alegerile sale vestimentare sunt mereu inspirate, iar rochia neagră, fluidă, cu croi sirenă şi stropită cu cercuri paietate este fabuloasă. Materialul semitransparent lasă loc imaginaţiei, fiind foarte sexy!

Pe covorul roşu de la Cannes, Eva a făcut istorie într-o rochie Zuhair Murad. Actriţa a arătat ca o zeiţă în creaţia aurie cu trenă, înnobilată cu broderie scumpă. Decupajul de pe spate a întregit perfect ţinuta.

Sexy, provocatoare, stylish! Rochia verde pastel, cu asimetrii şi decupaje interesante, poartă semnătura casei Versace şi i-a venit ca turnată superbei actriţe.

Un look chic pentru Cannes? Eva are soluţia: pantaloni scurţi de mătase portocalii, plus un top interesant semitransparent, decorat cu fulgi, în aceeaşi culoare. Pantofi nude şi clutch argintiu şi ţinuta-i gata!

Care este ţinuta voastra preferată?

Alina Sorescu şi Raluca Lăzăruţ la Glam Green Party: 2 ţinute perfecte

Mai frumoase si mai elegante de atât nu puteau fi!

Alina Sorescu şi Raluca Lăzăruţ au fost superbe la petrecerea Glam Green Party organizată de o revista cunoscuta pentru femei din Romania!

Raluca Lazaruţ şi Alina Sorescu au răspuns au fost prezente la cea mai trendy petrecere a primăverii, Glam Green Party by  Unica.

Ambele vedete au ţinut cont de dress code-ul evenimentului şi au purtat rochii verzi care l-au venit de minune.

Raluca Lăzăruţ a ales o creaţie cu un uşor aer retro, dar cu un decolteu adânc care o face foarte sexy. A combinat-o foarte frumos cu plic şi pantofi nude.

Alina Sorescu a fost întruchiparea eleganţei într-o rochie de gală cu volane mari pe bust, iar clutch-ul argintiu a fost cireşa de pe tort.

Care din cele două rochii va place mai mult?