Modele Romania Modele Romania

Catalin Botezatu a lansat noile uniforme TAROM

Catalin Botezatu a lansat noile uniforme TAROM

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a prezentat azi, la Aeroportul Henry Coandă, noile uniforme pentru piloți și însoțitoarele de bord de la TAROM.

Costumele create de Cătălin Botezatu sunt de culoare bleumarin, cu detalii și accesorii galbene, și sunt compuse din cămăși albe și sacou, vestă, rochie, fustă și pantaloni.

Catalin Botezatu a lansat noile uniforme TAROM

”Este noua uniformă a personalului de la TAROM. Sunt aici cele mai frumoase fete stewardese. Multă lume spune că avem cele mai frumoase femei și cele mai bune servicii. N-a fost ușor. S-au făcut pest 800 de schițe. S-au dorit tot felul de variante, lumea a fost nehotărâtă. După ce am făcut acele 800 de schițe, s-a ajuns la varianta aceasta curată, elegantă, rafinată”, a declarat Bote.

Catalin Botezatu a lansat noile uniforme TAROM

Compania aviatică l-a ales în 2013 pe Cătălin Botezatu ca designer al uniformelor TAROM, la concurs înscriindu-se atunci 31 de designeri.

Si marile companii straine au angajat designeri celebri pentru crearea uniformelor. Ettore Bilotta pentru Etihad Airways, Vivienne Westwood a creat pentru Virgin Atlantic, iar Christian Lacroix pentru Air France.

Catalin Botezatu a lansat noile uniforme TAROM

Nou trend vestimentar : pantalonii 2 în 1

Cântăreţele Rita Ora şi Miley Cyrus, dar şi actriţele Jennifer Lawrence şi Leelee Sobiesky sunt câteva dintre vedetele care au lansat moda pantalonilor 2 în 1. Bizarii pantaloni, rezultatul unei combinaţii de stiluri total diferite, ar putea să devină „hit-ul“ vestimentar al acestei veri.

Cântăreaţa Rita Ora a apărut pe scenă, în timpul unui concert, îmbrăcată cu acest tip de pantaloni, creaţi jumătate din denim şi jumătate dintr-un material strălucitor, cu paiete.

Trendul a fost preluat, mai apoi, şi de rebela interpretă Miley Cyrus, care a mers la un eveniment monden înveşmântată într-o astfel de piesă vestimentară.

Şi actriţa Jennifer Lawrence a ales o pereche de pantaloni marca Dior, o combinaţie între şalvari şi pantaloni mulaţi.

Nu este prima dată când în modă apar asemenea „împerecheri“ de stiluri. Rochii, jachete sau bluze cu mâneci croite din materiale diferite au fost promovate în anii trecuţi, dar aceşti pantaloni au fost etichetaţi de stilişti ca fiind de-a dreptul nebuneşti!

Ashish Gupta este unul dintre designerii care a lansat un model de pantaloni 2 în1, cu un crac evazat şi unul de tip skinny. Gupta a declarat că realizează aceste piese vestimentare pentru persoanele care au simţul umorului şi vor să iasă în evidenţă.