Modele Romania Modele Romania

Vedetele cu cele mai frumoase ţinute de pe covorul roşu de la Cannes, din 1953 şi până azi

Nicole Kidman, Cannes 2013

Brigitte Bardot a fost actriţa care a fost încoronată neoficial vedeta cu cea mai reuşită ţinută de pe covorul roşu, aşternut pentru prima ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, în 1953. Dacă Nicole Kidman a luat „premiul“ pentru eleganţă în 2013, anul acesta zarurile încă nu au fost aruncate.

Grace Kelly, pe covorul roşu de la Cannes, ediţia din 1955

Festivalul de la Cannes a fost de la bun început scena unde au defilat nu numai oameni de film extrem de talentaţi, dar şi un adevărat podium de prezentare pentru ţinute spectaculoase, accesorizate cu bijuterii pe măsură.

Sophia Loren, o apariţie în dantelă albă, Cannes 1961

Riviera Franceză se transformă într-o capitală a modei în perioada de desfăşurare a fetsivalului, iar creatorii de modă se întrec să-şi înveşmânteze muzele de pe marele ecran în rochii care reuşesc uneori să intre în istoria ţinutelor de covor roşu.

cele mai bune ţinute din ultimii 67 de ani de festival

Pentru a celebra festivalul de la Cannes în cea de-a şaptea decadă a existenţei sale, mediarundigital.co.uk cu participarea revistei Vogue, ediţia franceză, a pus la punct o infografie care reuneşte cele mai bune ţinute din ultimii 67 de ani de festival.

Madonna a păşit aproape goală pe covorul roşu de la Cannes, în 1991

Clasice sau moderne, uneori şocante, cum este ţinuta asemănătoare cu o lenjerie intimă, semnată Jean Paul Gaultier, cu care Madonna rupe gura târgului la ediţia din 1991, ţinutele de covor roşu nu trebuie doar să vină ca turnate celor care le poartă, ci să vorbească despre personalitatea acestora.

Noua colecţie de bijuterii Chopard – modele inspirate de prinţelese Disney

Pentru a marca sărbătorile de iarnă inspirate de printesele Disney, iniţiativă începută de magazinul Harrods, brand-ul elveţian de bijuterii, Chopard, a creat accesorii de poveste, care vor completa rochiile propuse de designerii internaţionali.

Label-ul de bijuterii de lux, Chopard, a colaborat cu magazinul londonez cu istorie, Harrods, pentru a crea colecţia de accesorii Haute Joaillerie, inspirată de prinţesele Walt Disney.

Ariel, Bell, Cinderella şi multe alte prinţese au fost muzele colecţiei de bijuterii.

Colecţia Chopard cuprinde brăţări, cercei, accesorii pentru păr şi, mai ales, coliere fastuoase.

Cunoscut pentru parteneriatul cu Festivalul de Film de la Cannes, Chopard nu este străin lumii cinematografice.

“Lumea Walt Disney a fost de nenumărate ori o sursă de inspiraţie pentru multe colecţii Chopard. Sunt fericită că am primit această oportunitate, de a crea bijuterii pentru prinţese.”, a spus Caroline Scheufele, co-preşedintele şi directorul de creaţie al brand-ului.