Modele Romania Modele Romania

Showul Moschino – o prezentare de moda ciudata

Showul Moschino – o prezentare de moda ciudata 14

Showul Moschino – o prezentare de moda ciudata 1

Se intampla, uneori, ca defilarile de moda sa fie atat de ciudate, incat sa va lase fara cuvinte. S-a intamplat si la showul Moschino care a avut loc la Milano.

Toate costumele par a fi facute din gunoaie reciclabile. O gama intreaga de rochii par realizate din pungi de plastic si de hartie.

Showul Moschino – o prezentare de moda ciudata 13

Showul Moschino – o prezentare de moda ciudata 3

Cei familiarizati cu brandul stiu ca aceste obiecte vestimentare sau accesorii sunt practic o semnatura a casei de moda. Desi par a fi din hartie sau plastic, ele sunt confectionate din matase de cea mai buna calitate sau din piele tratata astfel incat sa imite aspectul hartiei sau plasticului. Pare ceva ieftin si ales la intamplare. Dar, de fapt, sunt lucruri scumpe si functionale.

Showul Moschino – o prezentare de moda ciudata 12

Showul Moschino – o prezentare de moda ciudata 4

Intr-o colectie construita in jurul ideii de a transforma gunoiul in Couture, designerul Moschino, Jeremy Scott, a decis ca data aceasta unul dintre modele sa iasa pe catwalk cu o rola adevarata de hartie pe care a imprimat brandul casei de moda, legata de un lant.

Showul Moschino – o prezentare de moda ciudata 11

Showul Moschino – o prezentare de moda ciudata 5

Manechinele au defilat cu tenisi sau pantofi stiletto pe umar. Acestea sunt genti complet functionale. Daca va uitati cu atentie, puteti vedea fermoarul sau buzunarele.

Voua cum vi se par aceste accesorii?

Showul Moschino – o prezentare de moda ciudata 6

Showul Moschino – o prezentare de moda ciudata 2

Premieră: un blogger român a fost îmbrăcat de Roberto Cavalli la Săptămâna Modei de la Milano !!!

Janina Nectara, creatoarea blogului www.FashionAvecPassion.com, a fost invitată de Roberto Cavalli la showroom-ul sau din Milano pentru a participa la pregătirile show-ului de modă, intrate în linie dreaptă, spectacol programat astăzi. Românca face parte din elita bloggerilor de modă din lume şi a fost invitată să probeze creaţiile din noua colecţia a lui Cavalli.

Eva si Roberto Cavalli au organizat o întrunire cu cei mai influenti bloggeri de modă din lume cărora le-au arătat, în premieră, inainte de a fi prezentată pe podium în faţa spectatorilor, noua lor colectie Just Cavalli. Pentru a demonstra lumii întregi buna relaţie de colaborare care există între el şi bloggerul român Janina, celebrul Roberto Cavalli a postat chiar şi pe conturile sale de Twitter şi Instagram o fotografie cu românca. Janina Nectara a fost invitată să probeze hainele noii colectii.

Asemenea unei vedete de prim rang, Roberto Cavalli i-a oferit Janinei ţinute de covor rosu care vor fi purtate la showurile sale de la Milano Fashion Week. Janina a realizat şi un interviu filmat cu designerul care va fi publicat, în curând  pe blog-ul personal al româncei.