Modele Romania Modele Romania

Top 10 modele de sandale pentru aceasta vara!

Sezonul sandalelor e aici deja, iar daca vreti sa fiti in tendinte, atunci iata ca insipartie 10 modele pe care a-ti putea sa le aveti in garderoba:

1.Jason Wu ne propune doua modele fanteziste, insa foarte trendy in aceasta vara. Sunt din piele de sarpe, print-animal, piele alba si neagra si tinte metalice – in variante comoda si cea cu toc foarte inalt.

2. Manolo Blahnik ne propune o pereche de sandale confortabile, din material textil, in albastru turcoaz, ideale pentru vacanta sau plimbari lungi prin oras.

3.Tot de la maestrul Blahnik citire va prezint aceste sandale elegante, din matase neagra, cu toc foarte inalt si cu accesorii aurii. Sunt ideale pentru o petrecere!

4.Nicholas Kirkwood ne prezinta sandale comode, cu toc mediu, din material textil transparent, cu bordura din piele neagra, extrem de trendy si elegante.

5.Monique Lhuillier ne prezinta cele mai frumoase sandale ale sezonului – din dantela neagra, clasice si foarte elegante. Puneti-le in evidenta cu o tinuta simpla si vaporoasa.

6.Natalia Vodianova a creat pentru Zanotti o pereche de sandale rock-glamour, foarte sexy, din piele intoarsa, cu toc inalt si accesorii metalice aurii.

7.Brian Atwood ne propune mai multe perechi de sandale colorate, jucause si sexy, din piele, legate pe glezna si cu toc inalt, chiar si pentru petrecerile la piscina.

8.Tot Atwood a creat si aceste bijuterii, din piele lacuita, cu efect stralucitor, in turcoaz, elegante si seducatoare.

9.McQueen ne propune o pereche de sandale sexy, din piele camel, cu barete multiple, cu toc inalt si accesorizate cu elemente metalice aurii.

10.Si tot de la Alexander McQueen vin si aceste sandale statement, aurii, din piele, cu toc si platforma stralucitoare si un lant elegant pe glezna.

Modelele colecţiei de primăvară-vară de la Jason Wu

Pentru noua colecţie Jason Wu ar fi valabilă afirmaţia: “Vreau să fac tot ce este interzis, tot ceea ce tu nu ai face”.

Aceasta nu se supune criteriilor clasice şi aduce în prim-plan ideea de provocare şi tentaţie.

Materialele predominante sunt pielea neagră, dantela şi tulul.

În ceea ce priveşte machiajul modelelor care au defilat pe catwalk s-a optat pentru ruj roşu, sprâncene bine conturate şi ten imaculat.

Coafura respectă cerinţele designer-ului: costisitoare, elegantă, fără a fi vulgară.