Modele Romania Modele Romania

Milano, capitala modei pentru o săptămână

După Londra a venit rândul Italiei să găzduiască Săptămâna Modei. Aşa că cei mai cunoscuţi designeri vestimentari au venit în Milano cu cele mai noi colecţii pentru sezonul primăvară-vară 2013.

Primele colecţii prezentate au fost ale lui Roberto Cavalli şi ale casei Gianfranco Ferre, care au uimit prin nonconformism.

Cele mai noi trenduri în modă sunt stabilite la Milano.  Culori vii, croieli geometrice, tocuri de cel puţin 15 centimetri şi nonconformism. Cu aceste elemente a fost deschisă  Săptămâna Modei din Milano.

Casa Gianfranco Ferre a redescoperit formele geometrice în colecţiile primăvară-vară 2013. Cei doi designeri au creat rochii foarte scurte şi strânse pe corp în alb şi negru. Fotomodelele au fost la înălţime, la propriu. Acestea au purtat pantofi din materiale asortate, inspirate din anii 70, cu tocuri foarte înalte. Jachetele din piele sau bumbac au completat ţinutele modelelor.

La Milano au fost readuse în prim-plan ţesăturile lucioase, pentru un look de invidiat. Roberto Cavalli a ieşit la rampă cu o colecţie sofisticată, completată de jachete de piele combinate cu rochii uşoare din mătase, bogat imprimate. Fustele lungi au curs liber şi au acoperit elegant picioarele fotomodelelor. Colecţia, care a inclus şi pantaloni lungi, este disponibilă într-o varietate de culori delicate de vară.

Modele noi Massimo Dutti pentru toamna 2012

V-ati făcut ordine în garderobă? Tendinţele toamnă-iarnă 2012 vin mult mai aproape de dumneavoastra cu ajutorul colecţiei Massimo Dutti. Lookbook-ul septembrie aduce cele mai noi tendinţe, mai ales culoarea roşie, cu ajutorul modelului român Andreea Diaconu.

Eleganţa Massimo Dutti se simte şi în această toamnă, iar ţinutele sunt mai feminine şi mai confortabile ca niciodată. Cea mai recentă colecţie aduce o paletă de culori neutre, în care vişiniul iese în evidenţă în ţinute confortabile şi casual, ca pulovere oversize, jachete din piele, parka, pantaloni pană, eşarfe şi paltoane pentru ţinutele de zi cu zi.Elementele Massimo Dutti pentru noul sezon sunt versatile şi uşor de combinat între ele.

Vreti să fiti stylish un sezon întreg, brand-ul spaniol nu trebuie să va lipsească din dulap. În plus, oricât de casual sunt look-urile Massimo Dutti, au un vibe elegant şi ladylike! Cu foarte puţin efort puteti să va îmbracati în tendinţe, fără să va abateti de la stilul personal!