Modele Romania Modele Romania

Kate Middleton, stilul elegant al unei femei însărcinate la moda

Kate Middleton înfloreşte odată cu primăvara şi cu rolurile de ducesă, respectiv de viitoare mamă. Aceasta nu îşi mai poate ascunde noile forme, iar ţinutele sale se afirmă cu graţie regală.

Acum ceva timp, ducesa încă reuşea să îşi ascundă burtica sub paltoane culorate de la brand-uri internaţionale. Deşi încă ne atrage atenţia cu paltonul “minty” de mai sus – Mulberry primăvară/vară 2013 -, burtica este cea care “fură show-ul”. Ducesa a accesorizat acest look cu un accesoriu Whiteley, pantofi şi clutch LK Bennett.

Dacă încă nu eşti convins că a venit primăvara, Kate Middleton ne arată că o femeie însărcinată trebuie să fie mândră de corpul său, aşa că a lasat acasă paltonul. Aceasta a participat la un eveniment într-o rochie florală marca Erdem.

Ultima ţinută, dar nu cea din urmă, este rochia într-o nuanţă pală de la Emilia Wickstead, cu care Kate a atras atenţia la cea mai recentă apariţie publică. Mulţi speculează deja că ducesa vrea să transmită un mesaj, poate involuntar, deoarece a fost văzută de nenumărate ori în ţinute bleu.

Ce este drept, ţinutele de mai sus nu cred că vor mai fi disponibile pe piaţă pentru mult timp!