Modele Romania Modele Romania

Mireasa Miranda Kerr

Miranda Kerr s-a logodit cu Evan Spiegel în luna iulie a lui 2016, iar zilele trecute cei doi au organizat nunta. Au avut o ceremonie foarte restrânsă, în grădina vilei din Los Angeles, eveniment la care au participat aproximativ 45 de persoane.

Chiar și așa, nu au lispit detaliile spectaculoase. Miranda a purtat o rochie de mireasa Dior Haute Couture, create de noul designer al casei, Maria Grazia Chiuri. A fost modelul mult visat de cunoscuta actriță, unul asemănător cu cel purtat de Grace Kelly la nunta din 1956 cu Prințul Rainier.

 

Cu mici diferențe: ce mai notabilă fiind faptul că rochia lui Grace Kelly era din dantelă, iar cea a lui Kerr din mătase.

 

Parfumurile preferate de alta data

Vedetele din anii de glorie ai Hollywood-ului, si nu numai, au cucerit nu doar publicul, prin frumusetea lor si prin rolurile interpretate, dar erau si irezistibile atunci cand isi faceau aparitia pe platourile de filmare sau la evenimentele cu staif de la acea vreme.

Un detaliu semnificativ in acest sens il reprezenta faptul ca miroseau de fiecare data incredibil de bine. Vedetele de altadata aveau anumite parfumuri preferate, carora le erau fidele si cu care erau deseori asociate in memoria celor care le cunosteau.

Iata ce branduri foloseau, parfumuri carora le-au fost fidele aproape intreaga viata:

marilyn-monroe-folosea-floris-rose-geranium-si-chanel-no-5

Marilyn Monroe folosea Floris Rose Geranium si Chanel no 5.

jackie-kennedy-joy-by-jean-patou

Jackie Kennedy: Joy by Jean Patou.

grace-kelly-creed-fleurissimo

Grace Kelly: Creed Fleurissimo.

elizabeth-taylor-jean-desprez-bal-a-versailles

Elizabeth Taylor: Jean Desprez Bal a Versailles.

printesa-diana-quelques-fleurs

Printesa Diana: Quelques Fleurs.

ava-gardner-creed-fleurs-de-the-rose-bulgare

Ava Gardner: Creed Fleurs de The Rose Bulgare.

audrey-hepburn-givenchy-linterdit

Audrey Hepburn: Givenchy L’Interdit.

katherine-hepburn-guerlain-vol-de-nuit

Katherine Hepburn: Guerlain Vol de Nuit.

lauren-bacall-diptyque-lombre-dans-leau

Lauren Bacall: Diptyque L’Ombre Dans L’Eau.

 

Vedetele cu cele mai frumoase ţinute de pe covorul roşu de la Cannes, din 1953 şi până azi

Nicole Kidman, Cannes 2013

Brigitte Bardot a fost actriţa care a fost încoronată neoficial vedeta cu cea mai reuşită ţinută de pe covorul roşu, aşternut pentru prima ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, în 1953. Dacă Nicole Kidman a luat „premiul“ pentru eleganţă în 2013, anul acesta zarurile încă nu au fost aruncate.

Grace Kelly, pe covorul roşu de la Cannes, ediţia din 1955

Festivalul de la Cannes a fost de la bun început scena unde au defilat nu numai oameni de film extrem de talentaţi, dar şi un adevărat podium de prezentare pentru ţinute spectaculoase, accesorizate cu bijuterii pe măsură.

Sophia Loren, o apariţie în dantelă albă, Cannes 1961

Riviera Franceză se transformă într-o capitală a modei în perioada de desfăşurare a fetsivalului, iar creatorii de modă se întrec să-şi înveşmânteze muzele de pe marele ecran în rochii care reuşesc uneori să intre în istoria ţinutelor de covor roşu.

cele mai bune ţinute din ultimii 67 de ani de festival

Pentru a celebra festivalul de la Cannes în cea de-a şaptea decadă a existenţei sale, mediarundigital.co.uk cu participarea revistei Vogue, ediţia franceză, a pus la punct o infografie care reuneşte cele mai bune ţinute din ultimii 67 de ani de festival.

Madonna a păşit aproape goală pe covorul roşu de la Cannes, în 1991

Clasice sau moderne, uneori şocante, cum este ţinuta asemănătoare cu o lenjerie intimă, semnată Jean Paul Gaultier, cu care Madonna rupe gura târgului la ediţia din 1991, ţinutele de covor roşu nu trebuie doar să vină ca turnate celor care le poartă, ci să vorbească despre personalitatea acestora.

Doutzen Kroes model pentru Tiffany & Co.

Tiffany & Co. îşi „schimbă hainele” pentru sărbători, iar când Doutzen Kroes nu se pregăteşte pentru următorul show Victoria’s Secret, aceasta se pare că devine, ca un cameleon, o Grace Kelly a zilelor noastre.

Pentru noua campanie de bijuterii Tiffany & Co. Doutzen dă dovadă de graţie extremă, iar fotograful Michael Thompson a facut minuni, păstrând imaginea curată.

În fotografiile de mai jos, alături de Doutzen se află şi modelul Grace Gao, care se află la prima ei campanie mare.

Doutzen şi Grace vor face multe femei să râvnească la bijuteriile de lux pe care le poartă, în special colierul şi diadema, respectiv colierul retro cu piatră albastră.