Modele Romania Modele Romania

Covorul rosu British Fashion Awards

Vedete internationale cunoscute au partipat la British Fashion Awards, un eveniment renumit dedicat modei britanice.

Pe covorul rosu si-au facut aparita nume precum Naomi Campbell, Zendaya, Kaia Gerber, Pink, Doatella Versace, Rita Ora, precum si o bloggerita din Republca Moldova, Doina Ciobanu, care este reprezenata de cativa ani de o agentie din Londra.

Iata cum au ales invitatele sa se imbrace la acest eveniment:

 

 

 

Georgia May Jagger prezintă modelele noii colectii H&M Rock’N’Roll Mansion

În luna februarie, modelul Georgia May Jagger prezintă colecţia Rock’N’Roll Mansion la H&M. Georgia, fiica lui Mick Jagger şi a lui Jerry Hall, reprezintă un mix de muzică şi modă prezent în colecţie, prin jacheta albă de biker cu ţinte, precum şi prin jeanşii cu zone decolorate, combinaţi cu sacouri din bouclé şi o rochie lejeră, purtată cu curea.

“Imi place la nebunie această rochie”, spune Georgia. Este o piesă versatilă, plină de atitudine rock’n’roll”.

Georgia a filmat campania într-o locaţie rock deosebită, înconjurată de chitare, tobe şi motociclete.

“Cred că muzica influenţează moda, şi o face de multe generaţii încoace”, declară Georgia. “Muzica induce o anumită stare de spirit, în funcţie de care oamenii îşi aleg stilul. Cred că lucrurile sunt chiar strâns legate.”

Stilul personal al Georgiei se reflectă în mixul colecţiei. “Nu am un look stabilit pentru fiecare zi” mai spune ea. “Port ceea ce mă face să mă simt bine. Poate într-o zi e o pereche de skinny jeans şi poate în altă zi e o rochie purtată cu bocanci.”

Georgia, care împlineşte 21 de ani în această lună, se dedică întru totul carierei în modă. “Îmi place cu adevărat ce fac acum”, spune ea. “Sunt încă tânără, aşa că îmi este greu să-mi imaginez ce voi face peste 10 ani. Îmi place mult fotografia, ar fi minunat să mă ocup de ea mai mult în viitor.”

Georgia May Jagger, model pentru colectia de bijuterii a creatoarei Vivienne Westwood

Cu toate că debutul colecţiei de bijuterii a lui Vivienne Westwood a avut loc la Săptămâna Modei din Paris, odată cu colecţia pentru primăvară-vară 2013, designer-ul de abia acum a dezvăluit mai multe detalii, inclusiv faptul că Georgia May Jagger este imaginea campaniei.

Campania colecţiei „Gainsborough”, care o are ca ambasadoare pe tânăra Georgia, de numai 20 de ani, a fost fotografiată de Juergen Teller şi este creată din materialul Palladium.

“Am ales-o pe Georgia May deoarece este absolut superbă. Este atât de frumoasă şi arată spectaculos cu aceste bijuterii.”, a spus designer-ul.

Colecţia de bijuterii marca Vivienne Westwood este o reacţie modernă la Paris, iar metalul din care a fost creată este noul material IT al industriei şi preferatul designer-ului controversat.

 “Gainsborough” cuprinde numai nouă piese: colier, tiara şi cercei, decorate cu diamante şi safire.