Modele Romania Modele Romania

Uite pe ModeleRomania cum au aratat vedetele la Gala Wallis Annenberg Center For The Performing Arts

Charlize Theron, Courtney Cox, Demi Moore, Gwen Stefani si Gavin Rossdale s-au numarat printre celebritatile prezente, pe 17 octombrie, la gala inaugurala Wallis Annenberg Center For The Performing Arts Inaugural Gala din Beverly Hills.

Pentru ca eleganta a dictat dress-code-ul, covorul rosu s-a transformat in spatiul de prezentare a celor mai rafinate creatii vestimentare.

Care sunt preferatele dumneavoastra?

Celebritatile si modelele lor de rochii de mireasa roz!

Ce au in comun actritele Reese Witherspoon si Jessica Biel cu cantareata Gwen Stefani ?!

Toate au purtat rochii de mireasa roz!

Luand-o cronologic, vedem cum aceste celebritati au punctat clar rozul si s-au invartit in jurul acestuia.

In 2002 Gwen Stefani se casatoreste cu vocalul trupei Bush, Gavin Rossdale, si alege sa poarte o creatie semnata John Galliano. Paleta rochiei de mireasa a uimit si incantat deopotriva.

Anul trecut, actrita Reese Witherspoon s-a casatorit cu logodnicul sau Jim Toth. Pentru ea rochia the one a fost o creatie semnata Monique Lhuillier.

Iar anul acesta a fost randul actritei Jessica Biel sa poarte roz in felul/alegerea ei. Alaturi de Justin Timberlake, actrita a zis “I Do” in Giambattista Valli.

Oricum ar fi rochia de mireasa: cu materialul ‘dipped’ in roz, cu tul de un roz pal sau pur si simplu cu o ameteala de volane roz la limita intre dulce si diabetic – tot controversat ramane!