Modele Romania Modele Romania

Catalin Botezatu a lansat noile uniforme TAROM

Catalin Botezatu a lansat noile uniforme TAROM

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a prezentat azi, la Aeroportul Henry Coandă, noile uniforme pentru piloți și însoțitoarele de bord de la TAROM.

Costumele create de Cătălin Botezatu sunt de culoare bleumarin, cu detalii și accesorii galbene, și sunt compuse din cămăși albe și sacou, vestă, rochie, fustă și pantaloni.

Catalin Botezatu a lansat noile uniforme TAROM

”Este noua uniformă a personalului de la TAROM. Sunt aici cele mai frumoase fete stewardese. Multă lume spune că avem cele mai frumoase femei și cele mai bune servicii. N-a fost ușor. S-au făcut pest 800 de schițe. S-au dorit tot felul de variante, lumea a fost nehotărâtă. După ce am făcut acele 800 de schițe, s-a ajuns la varianta aceasta curată, elegantă, rafinată”, a declarat Bote.

Catalin Botezatu a lansat noile uniforme TAROM

Compania aviatică l-a ales în 2013 pe Cătălin Botezatu ca designer al uniformelor TAROM, la concurs înscriindu-se atunci 31 de designeri.

Si marile companii straine au angajat designeri celebri pentru crearea uniformelor. Ettore Bilotta pentru Etihad Airways, Vivienne Westwood a creat pentru Virgin Atlantic, iar Christian Lacroix pentru Air France.

Catalin Botezatu a lansat noile uniforme TAROM

Moda anului 2013: fusta midi noutatea sezonului tomana –iarna

Noutatea sezonului toamnă-iarnă 2013 este calculată după lungimea fustei: nici prea scurtă, nici prea lungă. Midi este termenul care defineşte noua senzualitate feminină, ce lasă la iveală un pic din gambe şi descoperă în totalitate gleznele.

În toiul verii se ştia deja care va fi hit-ul toamnei, în materie de piese vestimentare ce înnebunesc pasionatele modei de oriunde.

Şi nu este vorba doar de adeptele neînfricate ale modei, de vreme ce brandurile, indiferent de categorie, au pus accentul pe această piesă: fusta midi.

Dacă pentru români, fusta mini are un soi de ecou rău famat, iar fusta maxi nu a prezentat niciun interes până anul trecut, lungimea fustei midi va atrage privirile cu siguranţă, tocmai pentru că vine cu ceva nou!

Cu toate că fusta midi nu este nouă, în teorie. A existat, în câteva variante, şi în sezoanele precedente, dar abia în această vară a devenit un „must-have”.

„Deasupra genunchilor nu este midi. Aşa cum nici piesele care ascund gleznele nu sunt midi. O fustă midi adevărată este cu 10 centimetri peste genunchi, oprindu-se la jumătatea gambei”, explică editorul de modă britanic Liz Jones.