Modele Romania Modele Romania

Kate Middleton outfit glam

Kate Middleton

Kate Middleton a fost invitată la Muzeul de Istorie Naturala din Londra pentru a anunţa câştigătorii Premiilor Art Fund Museum of the Year 2016. Ea este pasionata de arta, pictura si fotografie, in 2005 absolvind Universitatea St Andrews.

Kate şi-a făcut apariţia într-o superbă rochie albă, fără mâneci, o creaţie Barbara Casasola Tribal în valoare de 2.395 de lire unul dintre cele mai hot si glam outfit-uri în care a fost văzută în această vară, pe care a accesorizat-o cu un cluch argintiu şi o pereche de sandale Schutz.

Kate Middleton

Ducesa în vârstă de 34 de ani este cunoscută pentru stilul său clasic, dar şi pentru curajul de a încerca ţinute care îi pun în valoare silueta subţire.

Kate Middleton

În ultima perioadă, presa din Regat scrie despre gusturile extravagante ale lui kate Middletonîn materie de modă. Dacă până de curând era felicitată pentru faptul că poartă de mai multe ori aceeaşi ţinută, ultimele apariţii ale Ducesei se remarcă prin costul lor ridicat. Kate a purtat creaţii de mii de euro semnate Dolce&Gabbana, Catherine Walker sau Alexander McQueen.

Kate Middleton

Spre deosebire de turneul în Australia şi Noua Zeelanndă unde a purtat rochii Hobbs de 40 de euro, în turneul din India din această primavară a avut în bagaj ţinute scumpe, precum cea semnată de Naeem Khan, în valoare de 2.600 de euro.

Cel care i-ar finanţa Ducesei ţinutele extravagante ar fi socrul său, Prinţul Charles, care şi-a dorit să plătească cheltuielile legate de evenimentele şi turneele oficiale la care participă copiii lui, Harry, William, dar şi Kate.

Kate Middleton

Kate Middleton, stilul elegant al unei femei însărcinate la moda

Kate Middleton înfloreşte odată cu primăvara şi cu rolurile de ducesă, respectiv de viitoare mamă. Aceasta nu îşi mai poate ascunde noile forme, iar ţinutele sale se afirmă cu graţie regală.

Acum ceva timp, ducesa încă reuşea să îşi ascundă burtica sub paltoane culorate de la brand-uri internaţionale. Deşi încă ne atrage atenţia cu paltonul “minty” de mai sus – Mulberry primăvară/vară 2013 -, burtica este cea care “fură show-ul”. Ducesa a accesorizat acest look cu un accesoriu Whiteley, pantofi şi clutch LK Bennett.

Dacă încă nu eşti convins că a venit primăvara, Kate Middleton ne arată că o femeie însărcinată trebuie să fie mândră de corpul său, aşa că a lasat acasă paltonul. Aceasta a participat la un eveniment într-o rochie florală marca Erdem.

Ultima ţinută, dar nu cea din urmă, este rochia într-o nuanţă pală de la Emilia Wickstead, cu care Kate a atras atenţia la cea mai recentă apariţie publică. Mulţi speculează deja că ducesa vrea să transmită un mesaj, poate involuntar, deoarece a fost văzută de nenumărate ori în ţinute bleu.

Ce este drept, ţinutele de mai sus nu cred că vor mai fi disponibile pe piaţă pentru mult timp!