Modele Romania Modele Romania

Noua colectie Dolce & Gabbana – Alta Moda

Faimosul brand Dolce & Gabbana reuseste din nou sa uimeasca prin cea mai recenta colectie vestimentara, lansata cu mare fast intr-un decor feeric. Colectia poarta denumirea de Alta Moda si a fost prezentata pentru prima oara chiar acasa la celebrul designer Domenico Dolce, in Portofino.

La prezentarea colectiei haute couture au luat parte invitati de seama din intreaga lume, care au fost de-a dreptul fascinati de creatiile spectaculoase, inspirate din basmele cu printi si printese, si care i-au purtat parca pe taramuri magice.

Stefano Gabbana si Domenico Dolce si-au dorit o prezentare inedita, intr-o locatie in care realitatea si fantezia se imbina, iar gradina luxurianta a proprietatii acestuia din urma, din Portofino (Italia), a reprezentat alegerea perfecta pentru un asemenea eveniment.

Noua colectie Dolce & Gabbana - Alta Moda 3

Noua colectie Dolce & Gabbana - Alta Moda 0

Noua colectie Dolce & Gabbana - Alta Moda 1

Noua colectie Dolce & Gabbana - Alta Moda 2

Noua colectie Dolce & Gabbana - Alta Moda 4

Noua colectie Dolce & Gabbana - Alta Moda 5

Noua colectie Dolce & Gabbana - Alta Moda 6

Noua colectie Dolce & Gabbana - Alta Moda 7

Noua colectie Dolce & Gabbana - Alta Moda 8

Noua colectie Dolce & Gabbana - Alta Moda 9

Noua colectie Dolce & Gabbana - Alta Moda

Noua colectie Dolce & Gabbana - Alta Moda 10

Milano Fashion Week – Dolce & Gabbana – colectie dedicata mamelor

Dolce & Gabbana - colectie dedicata mamelor 1

Dolce & Gabbana - colectie dedicata mamelor 2

Dolce & Gabbana - colectie dedicata mamelor 5

La festivalul Milano Fashion Week, celebrul brand Dolce & Gabbana a surprins pe toata lumea, prezentand o colectie dedicata mamelor. Si nici nu putea gasi un moment mai potrivit decat luna martie, perioada dedicata mamelor si femeii in general.

Dolce & Gabbana - colectie dedicata mamelor 7

Dolce & Gabbana - colectie dedicata mamelor 11

Dolce & Gabbana - colectie dedicata mamelor 10

Brand-ul Dolce & Gabbana a luat prin surprindere, weekend-ul trecut, cand, in cadrul Milano Fashion Week, a prezentat o colectie dedicata mamelor. Noua colectie, cea de toamna/iarna 2015, se intituleaza simplu „The Mother” si vrea sa exprime faptul ca mama este inima unei familii.Dolce & Gabbana - colectie dedicata mamelor 4

Dolce & Gabbana - colectie dedicata mamelor 3

Dolce & Gabbana - colectie dedicata mamelor

Modelele au pasit pe catwalk purtand-si copiii in brate (toti imbracati in tinute Dolce), iar Bianca Balti a defilat chiar cu burtica de gravida.

Colectia contine rochii cu imprimeuri florale, dar si tinute cu mesaje de iubire dedicate mamei. Interesant este faptul ca imprimeurile au fost desenate chiar de nepotii si nepoatele designerilor.

Domenico Dolce si Stefano

Se pare ca aceasta colectie este inspirata chiar de relatiile speciale pe care Domenico Dolce si Stefano Gabbana le au cu mamele lor.

Prezentare colectia The Mother

 

Andreea Diaconu în noua campanie Dolce & Gabanna- afla pe ModeleRomania

Modelul Andreea Diaconu a fost aleasă să fie protagonista noii campanii pentru colecţia toamnă-iarnă Dolce & Gabanna, alături de Monica Bellucci, Kate King şi Bianca Balti.

Fotografiile pentru campanie au fost realizate de Domenico Dolce.

Andreea Diaconu este una dintre modelele din România care se bucură de un succes răsunător. Recent, aceasta a apărut şi pe coperta numărului din iunie al ediţiei franceze a revistei Vogue.

Nu a fost însă pentru prima oară când Andreea a pozat în paginile Vogue Paris, în luna februarie ea apărând într-un pictorial dedicat Manhattan-ului, realizat de celebrul fotograf de modă David Simms.

Atunci, modelul în vârstă de 21 de ani a fost considerat de către editorii revistei “revelaţia numărului din februarie 2013”.
Andreea Diaconu a mai colaborat cu nume celebre precum Chanel, Giorgio Armani, Isabela Marant sau Giambattista Valli.