Modele Romania Modele Romania

Soirées de la Mode seara de modă dedicată lui Constantin Brâncuşi

De curand a avut loc cea de-a 19-a ediţie a Soirées de la Mode, show-ul fashion multibrand marca Alin Gălăţescu, pentru care 16 designeri au creat ţinute tematice.

În atmosfera elegantă a salonului Le Diplomat din incinta hotelului Athenée Palace Hilton, s-a desfăşurat cea de-a 19-a ediţie a Soirées de la Mode, dedicată marelui creator român Constantin Brâncuşi, în anul Centenarului.

Ca de fiecare dată, analistul de modă Alin Gălăţescu a lansat provocarea designerilor autohtoni de-a crea ţinute tematice, inspirate din lucrările ori simbolistica lui Constantin Brâncuşi, pentru un fashion show spectaculos.

Cei 16 designeri care au răspuns acestei provocări au fost: Agnes Toma / Aida Lorena / Aleha Toncea / Andreea Micle / Andreea Ciortea şi Raluca Elena Coșăreanu pentru NO’HAI / Anemona Stanchi pentru Lia Aram / Crina Moldovan pentru Rias Couture / Isabelle Vijiiac / Iza Van Dee / Cristina Lazăr / Maressia / Marie Ollie by Don Arthur / Mimi Chipăilă / Sandra Suciu Chira / Simona Semen / Studio Cabal by Diana Dianu.

Noutatea acestei ediţii a fost premiul pus în joc pentru mini-colecţia cea mai conformă cu tema din acest an. Astfel, dintre toate creaţiile prezentate, câştigătoare au fost desemnate cele realizate de designerul Agnes Toma.

La eveniment au asistat în front-row vedete precum Oana şi Catinca Roman, Cristina Şoloc (TVR), Ilinca Obădescu (Kanal D), Andra Miron (Realitatea TV), Camelia Căpitanu, Cristina Turnagiu-Dragna, Irina Margareta Nistor.

Bucharest Fashion Week 2014

Bucharest Fashion Week, 1-6 decembrie 2014

Cel mai mare festival de modă din România, Bucharest Fashion Week, pregăteşte ediţia cu numărul 22. Săptămâna modei la Bucureşti va avea loc în perioada 1-6 decembrie 2014 la Ambasad`Or Events, Otopeni.

Timp de şase zile, Bucharest Fashion Week 2014 va aduce în lumina reflectoarelor cei mai în vogă designeri români, dar şi profesionişti de pe scena internaţională a modei.

Născut din pasiunea pentru modă și pentru frumos, festivalul Bucharest Fashion Week pregătește pentru ediția din această iarnă un spectacol al eleganței, în cadrul căruia aproximativ 30 de designeri români și străini vor prezenta ultimele lor colecții. Astfel, în perioada 1-6 decembrie, București devine capitala modei. În același timp, Bucharest Fashion Week 2014 va continua seria evenimentelor speciale, care sunt parte din tradiția festivalului: Miss România, Top Model România, Gala Fotbalului Românesc și Romanian Fashion Awards.

BFW 2014

Evenimente speciale:

Miss România este etalonul concursurilor de frumusețe din România și se desfășoară anual în cadrul festivalului Bucharest Fashion Week. Acesta este unul dintre cele mai importante concursuri de acest gen.

Top Model România este cel mai important concurs dedicat fotomodelelor din România. Prin acest eveniment, cele mai talentate modele din țara noastră au șansa de a fi prezentate principalelor agenții de modeling din lume.

Aflat la cea de a XVIII-a ediție, Gala Fotbalului Românesc este evenimentul în cadrul căruia sunt premiate performanțele sportivilor și specialiștilor de pe băncile tehnice ale celor mai mari cluburi de fotbal românești.

Nu în ultimul rând, la Bucharest Fashion Week are loc în fiecare an și Romanian Fashion Awards. Aici sunt premiați designerii și specialiștii din industria modei românești, dar și vedetele și jurnaliștii din presa de specialitate care s-au făcut remarcați prin alegerile vestimentare.

Bucharest Fashion Week este un eveniment independent al cărui obiectiv principal este acela de a promova industria modei din România. Cea de a XXII-a ediție a festivalului dedicat modei românești se va desfășura la Ambasad`Or Events.

logo BFW2014

Program Bucharest Fashion Week 1-6 decembrie 2014:

1 decembrie

Ana Radu Mineli

Elena Perseil

George Hojbotă

Nicoleta Obis

Denisa Pricop şi Alexandra Lazăr (Atelierele Ilbah)

Andreea Dogaru

 2 decembrie

Cristiana Maria Purdescu

Marina Micanovic (Serbia)

Nikita Rinadi (Republica Moldova)

Niki B. (Italia)

Adela Diaconu & Ciprian Vaida

Liliana Andronic & Sergiu Bechian (UAD Timişoara)

 3 decembrie

Laura Olteanu Antony Morato (Italia)

Georgette (Rep. Moldova)

Nada Koljensic (Muntenegru)

Iulia Ghenea & Emilia Tudoran (UNArte)

Georgiana Iordache Kasta Morrely

4 decembrie

DiVero (Republica Moldova)

Guess (SUA)

Nausica Natascia Casu (Elveţia)

Coca Loca Annami Couture Faydee by Only Fashion

 5 decembrie

Hardcore Fashion by Laurenţiu Dobre

Miss România – costume de baie Gala Fotbalului Românesc – calup 1

Geanina Olaru

Miss România – ţinute inspirate din portul popular, realizate de Cristiana Maria Purdescu şi Izabela Purdescu Gala Fotbalului Românesc – calup 2

Harmont & Blaine (Italia)

Miss România – rochii de seară BBY Gala Fotbalului Românesc – calup 3

 6 decembrie

Top model România – costume de baie Romanian Fashion Awards – calup 1

Ioana Voicu

Top model România – ţinute casual BSB Romanian Fashion Awards – calup 2

Andreea Dogaru

Top model România – rochii de seară Ana Radu Romanian Fashion Awards – calup 3

Il lupo loco

Bucharest Fashion Week, 1-6 decembrie 2014 invitatie

Jennifer Lopez la prezentarea Chanel, iar cu o rochie creata de o romanca

Jennifer Lopez apreciază hainele create de designeri români.

 

După ce a apărut în public, la evenimente importante în rochii ce au purtat semnătura Maria Lucia Hohan, vedeta şi-a făcut apariţia la show-ul Chanel într-o rochie semnată de Dana Budeanu.

Ne reamintim cand diva a purtat o altă creaţie românească, o rochie MLH, la premiera celui mai nou film al ei, “What To Expect When You’re Expecting”, în care joacă alături de Cameron Diaz.

Şi în luna martie, Jennifer Lopez a ales o ţinută creată de Maria Lucia Hohan pentru una dintre apariţiile sale ca jurat în cadrul show-ului “American Idol”.

Jennifer Lopez a purtat atunci un top cu colier din cristale Swarovski negre (modelul Sophie), în combinaţie cu o fustă din piele (model Camille), ambele din colecţia toamnă/iarnă 2012-2013 MLH.

“Sunt foarte onorată de alegerea lui JLo, pentru că este ştiut cu câtă grijă îşi alege ţinutele pentru un show cu milioane de spectatori. Mai mult decât atât, este o vedetă care deţine propria linie de haine şi cunoaşte foarte bine această industrie de fashion” a declarat, la momentul respectiv, designerul Maria Lucia Hohan.