Modele Romania Modele Romania

Sfaturi pentru bărbații de carieră

costum-barbati-de-cariera (1)

Barbații de carieră în prezent, vor din ce în ce mai puțin să poartă cravată și costum. Tendința devine din ce în ce mai mult casual-formală. Este fundamental de specificat faptul că, atunci când vine vorba despre termenul casual-formal nu se face referire la orice fel de vestimentație. Este vorba despre o vestimentație potrivită pentru întâlniri, prânz de afaceri, interviuri, și bineînțeles, pentru toate evenimentele în orele suplimentare care apar zi de zi.

Amintindu-și de combinația potrivită de culori, bărbații pot combina culorile neutre cu culori vii fără limite sau fără a atrage atenția prea mult datorită culorii vestimentației.

 

alegerea-camasii-potrivite

Când se trece la alegerea cămășii, este foarte important să se verifice croiala cămășii. Trebuie văzut dcă în talie are o croială liniară sau rotunjită. Dacă este liniară sub nicio formă nu trebuie să poarte cămășa scoasă din pantaloni.

Cămășile care se pot alege pentru a crea o ținută casual-formală, variază în funcție de culoarea pielii bărbaților, totuși se pot folosi cămăși de o singură nuanță: gri, albastru sau alb.

alegerea-pantalonilor-barbatesti

În prezent sunt la modă pantalonii chino, blugii închiși și pantalonii de bumbac. Dar, dacă bărbații vor să se îmbrace formal, bărbații trebuie să-și cumpere pantaloni gri, negri, albastru închis, kaki, cafenii sau bej.

Forma pantalonului depinde de tipul de corp. Pantalonii foarte drepți nu sunt recomandați pentru bărbații mari, deoarece când se așează sau îngenunchiază nu arată foarte bine. Este indicat să-și aleagă pentru niște pantaloni cu o formă mai lejeră. Bărbații trebuie să-și amintească că nu este necesar să folosească mereu același model de pantaloni. Ar fi bine să îndrăznească să folosească noi stiluri. Astfel, își for crea ținute mult mai dinamice.

alegerea-jachetelor-barbatesti

Pentru ca bărbații să-și creeze o ținută casual-formală, trebuie să-și cumpere jachete de culoare cafenie, albă, albastră, neagră sau gri. Încălțămintea trebuie să fie în concordanță cu jacheta pentru a se combina perfect. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să fie de aceeași culoare, ci să fie din aceeași gamă de culoare.

Aceștia pot purta jachete scurte, sacouri, jachete lungi în funcție de gustul lor. Dacă bărbații sunt slabi, este indicat să folosească jachete strâmte. Dacă sunt grași este indicat să poarte o jachetă care să fie puțin mai largă.

Cea mai bună modalitate de a măsura o jachetă este de a îmbrăca jacheta, de a ridica brațele. Jacheta trebuie să le stea lejer nu strâmt pe ei. De asemenea, bărbații pot purta veste și sacouri cu care își pot completa ținuta. Întotdeauna este bine să-și schimbe stilul, tipul articolelor vestimentare și culorile.

alegerea-pantofilor-barbatesti

Încălțămintea este o carte de prezentare importantă, de aceea trebuie să fie asortată cu jacheta și cureaua. Astfel, va fi accesoriul ideal. Nu este recomandat ca bărbații să poarte pantofi cu platforme înalte, cu vâtful foarte ridicat, cel puțin nu în cazul unei ținute casual-formale. În acest caz trebuie aleasă varianta simplă, elegantă și clasică.

 

Bershka: campanie publicitară pe ModeleRomania

În luna august vă prezentam colecţia toamnă-iarnă de la cunoscutul brand spaniol Bershka.

Acum este timpul pentru o nouă campanie de promovare, care ne aduce în atenţie piesele vestimentare pentru sezonul cald.

Colecţia este inedită, designerii utilizând materiale diverse.

Predomină printurile grafice, nuanţe de alb şi argintiu, dar regăsim şi culori vii!

Milano, capitala modei pentru o săptămână

După Londra a venit rândul Italiei să găzduiască Săptămâna Modei. Aşa că cei mai cunoscuţi designeri vestimentari au venit în Milano cu cele mai noi colecţii pentru sezonul primăvară-vară 2013.

Primele colecţii prezentate au fost ale lui Roberto Cavalli şi ale casei Gianfranco Ferre, care au uimit prin nonconformism.

Cele mai noi trenduri în modă sunt stabilite la Milano.  Culori vii, croieli geometrice, tocuri de cel puţin 15 centimetri şi nonconformism. Cu aceste elemente a fost deschisă  Săptămâna Modei din Milano.

Casa Gianfranco Ferre a redescoperit formele geometrice în colecţiile primăvară-vară 2013. Cei doi designeri au creat rochii foarte scurte şi strânse pe corp în alb şi negru. Fotomodelele au fost la înălţime, la propriu. Acestea au purtat pantofi din materiale asortate, inspirate din anii 70, cu tocuri foarte înalte. Jachetele din piele sau bumbac au completat ţinutele modelelor.

La Milano au fost readuse în prim-plan ţesăturile lucioase, pentru un look de invidiat. Roberto Cavalli a ieşit la rampă cu o colecţie sofisticată, completată de jachete de piele combinate cu rochii uşoare din mătase, bogat imprimate. Fustele lungi au curs liber şi au acoperit elegant picioarele fotomodelelor. Colecţia, care a inclus şi pantaloni lungi, este disponibilă într-o varietate de culori delicate de vară.