Modele Romania Modele Romania

Colecţia Nina Ricci Fall 2014

Casa de modă Nina Ricci este iubită de femeile de pretutindeni deoarece mereu propune creaţii vestimentare care pot fi purtate în orice moment al zilei fără să pierzi senzaţia de confort şi cel mai important lucru, au un aspect chic.

La sfarsitul lunii februarie a avut loc la Paris Fashion Week prezentarea colecţiei fall-winter 2014.

Organizarea prezentării a urmat în ordine cronologică momentele zilei, apărând într-o primă fază ţinutele office, urmate de cele lejere, casual, purtate în timpul liber, ca mai apoi show-ul să se încheie cu rochii de cocktail şi de gală.

 

Uite pe ModeleRomania cum au aratat vedetele la Gala Wallis Annenberg Center For The Performing Arts

Charlize Theron, Courtney Cox, Demi Moore, Gwen Stefani si Gavin Rossdale s-au numarat printre celebritatile prezente, pe 17 octombrie, la gala inaugurala Wallis Annenberg Center For The Performing Arts Inaugural Gala din Beverly Hills.

Pentru ca eleganta a dictat dress-code-ul, covorul rosu s-a transformat in spatiul de prezentare a celor mai rafinate creatii vestimentare.

Care sunt preferatele dumneavoastra?

Modele de rochii de seară pentru ocazii speciale by Mihaela Drafta

Luna decembrie este marcată de apariţii sclipitoare, glamour şi chiar decadende. Pentru că a surprins plăcerile vinovate ale femeii moderne, creatoarea Mihaela Drafta ne propune o nouă colecţie de rochii de seară pentru ocazii speciale – Revelion, numită Glitter.

Pornind de la ideea că moda în sine poate deveni un viciu sublim, Mihaela Drafta a listat şase plăceri vinovate cu care se confruntă femeia modernă, pasiuni pe cât de irezistibile, pe atât de blamate de unele voci ale societăţii.

Dulciurile, fumatul, mâncarea de tip fast-food, bijuteriile, shopping-ul şi sexul sunt transpuse de Mihaela Drafta în tentaţii irezistibile, alăturate noilor sale creaţii vestimentare din colecţia Glitter.

Noua colecţie semnată Mihaela Drafta a fost concepută pentru evenimentele speciale din viaţa fiecărei femei. Astfel, negru, auriu, argintiu, alb, materialul paietat, mătasea naturală, tulle, inserţiile masive de pietre şi broderiile fine sunt elementele principale ale noii linii vestimentare.

“Cred în puterea femeilor de a exista dincolo.de inhibiţii şi tabuuri, în control şi asumare în plăcerea de a trăi şi de a face alegeri. Nu există plăceri care ucid, doar bucuria de a simţi. Să te priveşti în oglindă într-o dispoziţie bună generată de rochia cea nouă, culoarea unui pahar de băutură fină sau prietenul nou de pe facebook… Toate sunt darul iubirii noastre pentru ziua de mâine”, declară Mihaela Drafta.