Modele Romania Modele Romania

Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu in centru atentiei

Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu

Show-ul „Uite cine dansează” a continuat cu cea de-a doua ediţie, iar Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu s-au aflat din nou în centrul atenţiei.

Dacă prima emisiune a fost presărată cu replici acide, iar ţinutele celor două vedete au stârnit multe comentarii, de data aceasta divele s-au întrecut în eleganţă, afişând însă stiluri diferite.

Andreea Marin

Andreea Marin a purtat aseară o ţinută spectaculoasă semnată de designerul Cristina Savulescu, un outfit compus dintr-o pereche de pantaloni scurţi din dantelă, care i-au lăsat la vedere picioarele tonifiate şi un sacou alb cu nasturi, decupat în zona umerilor. Ca accesorii, Andreea a avut o bentiţă neagră cu trandafir alb la gât şi o pereche de sandale în curele.

Mihaela Radulescu

Mihaela Rădulescu şi-a făcut apariţia într-o rochie neagră, lungă, cu volane în zona bustului şi care i-a lăsat un umăr descoperit. Diva şi-a completat ţinuta cu câteva bijuterii de efect: colier, cercei şi o brăţară pe mâna stângă.

Andreea Marin si juriul

Georgia May Jagger, model pentru colectia de bijuterii a creatoarei Vivienne Westwood

Cu toate că debutul colecţiei de bijuterii a lui Vivienne Westwood a avut loc la Săptămâna Modei din Paris, odată cu colecţia pentru primăvară-vară 2013, designer-ul de abia acum a dezvăluit mai multe detalii, inclusiv faptul că Georgia May Jagger este imaginea campaniei.

Campania colecţiei „Gainsborough”, care o are ca ambasadoare pe tânăra Georgia, de numai 20 de ani, a fost fotografiată de Juergen Teller şi este creată din materialul Palladium.

“Am ales-o pe Georgia May deoarece este absolut superbă. Este atât de frumoasă şi arată spectaculos cu aceste bijuterii.”, a spus designer-ul.

Colecţia de bijuterii marca Vivienne Westwood este o reacţie modernă la Paris, iar metalul din care a fost creată este noul material IT al industriei şi preferatul designer-ului controversat.

 “Gainsborough” cuprinde numai nouă piese: colier, tiara şi cercei, decorate cu diamante şi safire.