Modele Romania Modele Romania

V for Vintage Portobello Market la Sala Dalles 5-6 aprilie

V for Vintage e cel mai mare targ de design romanesc si cultura vintage. Portobello Road Market din Londra reprezinta cea mai faimoasa piata de antichitati din lume. Pe 5 si 6 aprilie, mixul de imagini, conversatii, personaje, comori si senzatii care le caracterizeaza pe amandoua isi gaseste o exprimare inedita in cadrul V for Vintage. Desfasurata in cel mai pur stil britanic, cea de-a 12-a editie a targului poarta numele de V for Vintage Portobello Market!

Pentru doua zile, atmosfera cosmopolita, intensa si ametitoare a pietei londoneze se muta in centrul Bucurestiului si transforma Sala Dalles in locul ideal pentru iubitorii de moda si mancare buna, muzica si piese vintage cu povesti neasteptate!

V for Vintage aduce impreuna mai bine de o suta de expozanti, in sectiunile cunoscute: Vintage Autentic, Designeri romani de Haine, Bijuterii si Accesorii, zona Molecule F & Friends. Ca de fiecare data, tema da tonul! Vor fi expuse colectii noi, inspirate de cele mai reusite curente britanice, precum si selectii de articole vintage, aduse din faimoasa piata londoneza.

Invitatii speciali al acestei editii: brandul MURMUR care pregateste o colectie capsula generata de destinatia londoneza, pe care o gasiti in exclusivitate la V for Vintage Portobello, si brandul PORTOBELLO cu o selectie speciala inspirata de tematica british.

Tombola V for Vintage, una din traditiile targului, pregateste zeci de premii pentru toti vizitatorii.

V for Vintage – Portobello Market aduna cele mai adorabile clisee despre britanici, astfel ca fiecare vizitator sa incerce propria sa experienta british. Un dress-code “put your hat on” va transforma participantii in ladies and gentlemen – un moment pe care trebuie sa il imortalizati, mai ales ca zona foto dedicata are si ea un set-up british sofisticat. Nu lipseste nici celebrul “five o’clock tea” adus de Tea Forte.

In premiera, V for Vintage organizeaza la etaj Kids Room by Reciclare Creativa, cu workshopuri inteligente si amuzante care ii vor tine ocupati pe copii in timp ce parintii lor descopera comorile targului.

Ugg Australia lansează o colecţie de modele pentru mirese

Majoritatea mireselor când se gândesc la “Marea Zi” şi la ceea ce vor purta în picioare, nume precum Jimmy Choo ies la iveală, nici de cum Ugg. Cu toate acestea, compania care produce unele dintre cele mai confortabile cizme a lansat o colecţie pentru mirese.

Ugg Australia încearcă să îşi revină în această vară şi se pare că îşi reorientează atenţia către încălţămintea ceva mai festivă.

Ugg au şi colecţii pentru sezoanele călduroase, iar pentru primăvară-vară 2012 chiar au câteva propuneri interesante, cizmele pentru mirese.

Gama “I Do” este destul de limitată, însă chiar şi aşa a atras atenţia.
Colecţia capsulă cuprinde trei produse: o pereche de cizme cu paiete denumită “Sparkles I Do!”, una aurie cu o piatră aplicată şi o pereche de flip-flops pufoşi pentru voiaj. Ugg a riscat destul de mult cu această colecţie, care numai glamour nu ne spune, iar online-ul le-a ridiculizat produsele în fel şi chip.