Modele Romania Modele Romania

Jennifer Lopez, stea pe Hollywood Walk Of Fame – pe ModeleRomania

La 43 de ani, Jennifer Lopez se poate lăuda cu multe realizări, ea primind ieri în cadrul unei ceremonii la care au participat copiii artistei, Emme şi Max, Casper Smart, actriţa Jane Fonda, rapper-ul Pitbull şi regizorul Gregory Nava o distincţie care recompensează contribuţia pe care a adus-o atât industriei muzicale, cât şi cinematografiei.

Jennifer a primit cea de-a 2500-a stea pe celebrul bulevard Hollywood Walk Of Fame

Ea a declarat:”Drumul care m-a purtat până aici este pavat cu multă muncă, fericire şi minunata voastră susţinere. Abia aştept să vă văd din nou”.

În ceea ce priveşte vestimentaţia vedetei, jurnaliştii au observat că aceasta purta o rochie Dior, pantofi de la Brian Atwood şi o geantă Valentino.

Actrita Kate Bosworth cantareata si model pentru campania Topshop de sărbători

Kate Bosworth, noua imagine Topshop, ne surprinde cântând în noua campanie pentru sărbători. Aceasta lasă rolul de actriţă şi îşi asumă cu graţia unei sirene glamour rolul de cântăreaţă hollywoodiană.

Micul proiect a fost regizat de logodnicul său, regizorul apreciat de critici, Michael Polish. Actriţa ne surprinde muzical, cu o reinterpretare a melodiei “Winter Wonderland”, iar ţinuta sa “custom-made” a fost făcută în colaborare cu echipa de creaţie a brand-ului Topshop.

Ţinuta sa poate fi achiziţionată de toate femeile dornice să strălucească în perioada sărbătorilor. Cosmeticele pe care aceasta le-a folosit pot fi şi ele cumpărate, de altfel şi melodia pe care o cântă.

“Acest proiect aduce împreună două aspecte importante din viaţa mea: cinematografia şi moda. Am fost mereu un fan declarat al brand-ului Topshop şi a fost o adevărată onoare să lucrez cu Domnul Phillip şi echipa sa. Sper ca toată lumea să aprecieze acest clip.”, a spus Kate Bosworth.

http://www.youtube.com/watch?v=bULAE2cZDJI

Isabella Rossellini în campania pentru noile modele Bulgari

Actriţă, muză, artist consacrat, Isabella Rossellini este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar acum o puteti vedea în cea mai recentă colaborare Bulgari, dar şi ca imagine a genţilor pentru noul sezon.

Deşi de-a lungul anilor, are 60 de ani, Isabella a mai colaborat cu brand-ul Bulgari, este pentru prima oară când şi-a asumat rolul de ambasadoare a celei mai noi campanii.

Prima dată când cele două nume s-au asociat pentru o serie de genţi a fost în anul 2010, iar acum colaborarea continuă şi are parte de o campanie făcută de fotograful revoluţionar, Annie Leibovitz.

„Legătura mea cu Bulgari datează de pe vremea copilăriei, când o însoţeam pe mama în magazinul istoric de pe strada Via Condotti din Roma”.

Prima fotografie a campaniei scoate în evidenţă eleganţa clasică a lui Isabella şi luxul brand-ului Bulgari, fiind stilizată de George Cortina. Advertorialele vor fi lansate oficial în septembrie 2012.

Fiica a două legende cinematografice, Ingrid Bergman şi Roberto Rossellini, Isabella a fost considerată mereu o emblemă a frumuseţii sofisticate, dar naturale.

„O geantă este un accesoriu indispensabil pentru o femeie, de aceea am încercat să transformăm acest obiect într-unul elegant, de lux, ca o bijuterie. Mi-am pus amprenta pe genţi cu ajutorul desenelor pe care le-am făcut pentru filmele mele, cu intenţia de a combina arta, desing-ul, moda, cinematografia, umorul şi eleganţa.”