Modele Romania Modele Romania

Atunci si Acum

Va amintiti starurile pop ale anilor 2000?

Cred ca am putea spune că aceste staruri arată mai bine acum decât în anii de debut.

Iata o mica incursiune în istoricul mediatic al vedetelor care au obținut faima în anii 2000, asa aratau starurile pop care făceau furori acum 16 ani:

Celebritati la petrecerile After Oscar 2015

Dacă numărul vedetelor de la festivitatea de decernarea Premiilor Oscar a fost limitat de încăperea în care a avut loc evenimentul, la petrecerile de după au participat zeci de celebrități.

Iata o galerie de poze de la două petreceri desfășurate după Premiile Oscar și în galerie veți vedea femei celebre din industria modei, muzicii, filmului și a televiziunii.

Care sunt preferatele voastre?

amy-adams

chloe-moretz

christina-aguilera

Alexandra Ambrosio

dita-von-teese

gigi-hadid-1

karlie-kloss

kat-graham-1

keira-knightly

lady-gaga

lupita-nyongo

nina-dobrev-1

heidi-klum

jennifer-lopez-1

 

 

Top 10: Femeile anului 2012 pe ModeleRomania

Revista Latina a făcut public un clasament în care sunt incluse cele mai apreciate femei celebre. Jurnaliştii au luat în considerare activităţiile demarate de acestea în scopuri caritabile.

 

1. Eva Longoria

2. Rosario Dawson

3. Sofia Vergara

4. Shakira

5. Selena Gomez

6. Jennifer Lopez

 

7. Victoria Justice

9. Ana de la Reguera

10. Christina Aguilera

 

Madonna – Style Icon pe ModeleRomania

Este foarte greu să scrii succint despre una dintre cele mai influente femei din istorie. Madonna, “Material Girl” sau Regina muzicii pop este un style icon care le inspiră până şi pe femeile noii generaţii.
Madonna Louise Ciccone, născută în data de 16 august 1958, a atras atenţia tuturor acum mai bine de trei decenii, când cucerea New York-ul cu blugii rupţi, tricoul alb şi strungăreaţă.
De-a lungul anilor, stilul său vestimentar a evoluat odată cu muzica sa şi astfel trecem în revistă: lenjeria purtată la vedere, mănuşile punk cu degete tăiate, multe brăţări, lanţul cu cruce, geci negre din piele şi sutienul con făcut de Gaultier.
Orice face Madonna reuşeşte să ne atragă atenţia, fie că este o ţinută fetiş, fie că îşi găseşte jumătăţi tinere, se căsătoreşte cu bărbaţi puternici (Sean Penn, Guy Richie), sau adoptă un copil. Madonna este un trendsetter cu o garderobă ce cuprinde ţinute cu decolteu generos şi corsete care îi pun în valoare corpul lucrat.

Madonna s-a născut în Bay City Michigan într-o familie cu doi copii care avea origini italiene, franceze, canadiene şi americane, de aici numele său Ciccone. Când avea cinci ani mama sa a murit de cancer la sân, însă asta nu a împiedicat-o pe Madonna să devină una dintre cele mai puternice femei în viaţă.
A fost un elev studios, iar talentul a făcut-o să câştige o bursă de dans la Universitatea din Michigan şi de aici încolo a început să îşi scrie propria istorie. A dansat şi şi-a făcut un nume până când, în 1982, fondatorul casei de înregistrări Sire Records, Seymour Stein, a auzit-o cântând şi i-a oferit primul single.
Single-ul de debut, “Everything”, nu a avut mare succes, însă Madonna şi-a revenit cu al treilea. Melodia “Holiday” a fost primul semn că tânăra Louise urma să devină un star, single-ul cucerind topurile din America şi Europa, în special Anglia.
Primul său album intitulat simplu Madonna a fost un succes de necontestat, iar timpul şi-a spus cuvântul: până acum s-au vândut 10 milioane de exemplare în toată lumea. Al doilea album a venit ca o provocare, una pe care nimeni nu o să o uite – “Like a Virgin”, iar al treilea, “True Blue”, s-a vândut în peste 24 de milioane de copii.
Cântăreaţa a intrat în Cetatea Filmului cândva prin anii ’80, atunci când a jucat în comedia “Desperately Seeking Susan”. La sfârşitul decadei, atunci când a divorţat de primul soţ, Sean Penn, aceasta declara “sunt complet obsedată de cariera mea şi nu sunt pregătită să fiu generoasă sub nicio formă”.
Apoi au urmat anii ’90, decada “porno” a cântăreţei, evidenţiaţi prin rolul din pelicula “Body of Evidence” ş prin cartea sa “Sex”. Cel mai artistic rol pe care Madonna la dus la capăt cu succes, până în prezent, este “Evita”. Acel an a fost unul marcant pentru cântăreaţă, aceasta a devenit părinte – a născut-o pe fiica Lourdes, împreună cu antrenorul de fitness Carlos Leon.

Succesul pe care l-a avut cu rolul din “Evita” i-a oferit lui Madge, cum este poreclită diva, o renaştere a carierei şi o propulsare în topuri a albumului “Ray of Light”. La finalul anilor ’90 a devenit un practicant Kabbalah şi s-a căsătorit cu regizorul Guy Richie într-o ceremonie discretă într-un castel spectaculos din Scoţia.
În anii 2000 Madonna şi-a definit rolul de cameleon, reinventându-se odată la câţiva ani.
Iata câteva evenimente marcante:

  • S-a sărutat cu Britney Spears şi Christina Aguilera pe scena Premiilor MTV din anul 2003.
  • În 2006 a adoptat pentru prima oară un băiat, David
  • În 2008 a divorţat de al doilea soţ, Guy Richie.
  • A fost denumit cel mai ascultat artist al decadei în Marea Britanie în 2009 şi a adoptat-o pe Mercy.
  • În 2010 a anunţat că urmează să regizeze al doilea film: W.E. (biografia lui Wallis Simpson şi aventura sa cu Regele Edward VII)