Modele Romania Modele Romania

Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu in centru atentiei

Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu

Show-ul „Uite cine dansează” a continuat cu cea de-a doua ediţie, iar Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu s-au aflat din nou în centrul atenţiei.

Dacă prima emisiune a fost presărată cu replici acide, iar ţinutele celor două vedete au stârnit multe comentarii, de data aceasta divele s-au întrecut în eleganţă, afişând însă stiluri diferite.

Andreea Marin

Andreea Marin a purtat aseară o ţinută spectaculoasă semnată de designerul Cristina Savulescu, un outfit compus dintr-o pereche de pantaloni scurţi din dantelă, care i-au lăsat la vedere picioarele tonifiate şi un sacou alb cu nasturi, decupat în zona umerilor. Ca accesorii, Andreea a avut o bentiţă neagră cu trandafir alb la gât şi o pereche de sandale în curele.

Mihaela Radulescu

Mihaela Rădulescu şi-a făcut apariţia într-o rochie neagră, lungă, cu volane în zona bustului şi care i-a lăsat un umăr descoperit. Diva şi-a completat ţinuta cu câteva bijuterii de efect: colier, cercei şi o brăţară pe mâna stângă.

Andreea Marin si juriul

Noua colecţie de bijuterii Chopard – modele inspirate de prinţelese Disney

Pentru a marca sărbătorile de iarnă inspirate de printesele Disney, iniţiativă începută de magazinul Harrods, brand-ul elveţian de bijuterii, Chopard, a creat accesorii de poveste, care vor completa rochiile propuse de designerii internaţionali.

Label-ul de bijuterii de lux, Chopard, a colaborat cu magazinul londonez cu istorie, Harrods, pentru a crea colecţia de accesorii Haute Joaillerie, inspirată de prinţesele Walt Disney.

Ariel, Bell, Cinderella şi multe alte prinţese au fost muzele colecţiei de bijuterii.

Colecţia Chopard cuprinde brăţări, cercei, accesorii pentru păr şi, mai ales, coliere fastuoase.

Cunoscut pentru parteneriatul cu Festivalul de Film de la Cannes, Chopard nu este străin lumii cinematografice.

“Lumea Walt Disney a fost de nenumărate ori o sursă de inspiraţie pentru multe colecţii Chopard. Sunt fericită că am primit această oportunitate, de a crea bijuterii pentru prinţese.”, a spus Caroline Scheufele, co-preşedintele şi directorul de creaţie al brand-ului.

Georgia May Jagger, model pentru colectia de bijuterii a creatoarei Vivienne Westwood

Cu toate că debutul colecţiei de bijuterii a lui Vivienne Westwood a avut loc la Săptămâna Modei din Paris, odată cu colecţia pentru primăvară-vară 2013, designer-ul de abia acum a dezvăluit mai multe detalii, inclusiv faptul că Georgia May Jagger este imaginea campaniei.

Campania colecţiei „Gainsborough”, care o are ca ambasadoare pe tânăra Georgia, de numai 20 de ani, a fost fotografiată de Juergen Teller şi este creată din materialul Palladium.

“Am ales-o pe Georgia May deoarece este absolut superbă. Este atât de frumoasă şi arată spectaculos cu aceste bijuterii.”, a spus designer-ul.

Colecţia de bijuterii marca Vivienne Westwood este o reacţie modernă la Paris, iar metalul din care a fost creată este noul material IT al industriei şi preferatul designer-ului controversat.

 “Gainsborough” cuprinde numai nouă piese: colier, tiara şi cercei, decorate cu diamante şi safire.