Modele Romania Modele Romania

Topmodele la Cannes

Topmodele la Cannes

Unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de bijuterii de lux, Chopard, a organizat un eveniment la Cannes, la care au fost invitate o parte din cele mai importante modele: Liu Wen, Alessandra Ambrosio, Arlenis Sosa, Eva Herzigova, Caroline Scheufele, Petra Nemcova şi Adriana Lima.

Toate au purtat rochii elegante completate de frumoasele accesorii create la Chopard.

Adriana Lima a anunţat de curând că divorţează, însă chiar dacă pe plan personal nu e o perioadă foarte bună pentru ea, modelul reuşeşte să menţină echilibrul în ceea ce priveşte profesia.

topmodels-cannes

topmodels-cannes

topmodels-cannes

topmodels-cannes

topmodels-cannes

topmodels-cannes

topmodels-cannes

topmodels-cannes

topmodels-cannes

topmodels-cannes

topmodels-cannes

 

Vedetele cu cele mai frumoase ţinute de pe covorul roşu de la Cannes, din 1953 şi până azi

Nicole Kidman, Cannes 2013

Brigitte Bardot a fost actriţa care a fost încoronată neoficial vedeta cu cea mai reuşită ţinută de pe covorul roşu, aşternut pentru prima ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, în 1953. Dacă Nicole Kidman a luat „premiul“ pentru eleganţă în 2013, anul acesta zarurile încă nu au fost aruncate.

Grace Kelly, pe covorul roşu de la Cannes, ediţia din 1955

Festivalul de la Cannes a fost de la bun început scena unde au defilat nu numai oameni de film extrem de talentaţi, dar şi un adevărat podium de prezentare pentru ţinute spectaculoase, accesorizate cu bijuterii pe măsură.

Sophia Loren, o apariţie în dantelă albă, Cannes 1961

Riviera Franceză se transformă într-o capitală a modei în perioada de desfăşurare a fetsivalului, iar creatorii de modă se întrec să-şi înveşmânteze muzele de pe marele ecran în rochii care reuşesc uneori să intre în istoria ţinutelor de covor roşu.

cele mai bune ţinute din ultimii 67 de ani de festival

Pentru a celebra festivalul de la Cannes în cea de-a şaptea decadă a existenţei sale, mediarundigital.co.uk cu participarea revistei Vogue, ediţia franceză, a pus la punct o infografie care reuneşte cele mai bune ţinute din ultimii 67 de ani de festival.

Madonna a păşit aproape goală pe covorul roşu de la Cannes, în 1991

Clasice sau moderne, uneori şocante, cum este ţinuta asemănătoare cu o lenjerie intimă, semnată Jean Paul Gaultier, cu care Madonna rupe gura târgului la ediţia din 1991, ţinutele de covor roşu nu trebuie doar să vină ca turnate celor care le poartă, ci să vorbească despre personalitatea acestora.

Helen Mirren, model de eleganţă la 70 de ani

Actriţa britanică reuşeşte să fie pe zi ce trece mai sexy, elegantă şi totuşi, decentă şi naturală, într-o lume în care vedetele de vârsta a treia se îngroapă în botox şi liftinguri.

 

Helen Mirren a fost întotdeauna sexy într-un fel elegant, fără să devină vulgară.

 

Acum, la aproape 70 de ani, sctriţa britanică reuşeşte mereu să încânte prin apariţii în ţinute superbe.
În plus, frumuseţea ei este una destul de naturală, adică Lady Helen Mirren îşi poartă vârsta cu graţie şi nu pare să fi apelat la zeci de operaţii estetice ca alte vedete de vârsta ei.

 

Actriţa a jucat în numeroase producţii britanice şi de la Hollywood şi are un palmares impresionant de premii: un Oscar pentru cea mai bună actriţă, patru premii BAFTA, trei Globuri de Aur, patru premii Emmy şi două premii la Cannes pentru cea mai bună actriţă în rol principal.
Stilul vestimentar adoptat de Helen Mirren este unul clasic, elegant şi totodată sexy. În ciuda celor 69 de ani, Helen Mirren alege uneori ţinute cu decolteu adânc, reuşind să nu fie vulgară, ci chic.

 

Rochiile în care Helen Mirren se prezintă la ceremoniile premiilor cinematografiei, fie că este vorba de premiile Oscar, Globurile de Aur, BAFTA, Festivalul de la Cannes sau altele, sunt întotdeauna sclipitoare, potrivite pentru vârsta ei, dar şi cu o notă sexy.

 

Şi în viaţa de zi cu zi Helen Mirren este la fel de vioaie şi plină de viaţă, în ciuda vârstei înaintate. Ea poartă adesea haine destul de sport şi ştie să se bucure de mişcare, care o ţine în formă.

Eva Longoria, stil si moda fără frontiere la Cannes

Eva Longoria dă lecţii de stil cu fiecare apariţie!

La Cannes, diva a ales să poarte nişte rochii absolut superbe!

Eva, arată impecabil în creaţia Emilio Pucci. Alegerile sale vestimentare sunt mereu inspirate, iar rochia neagră, fluidă, cu croi sirenă şi stropită cu cercuri paietate este fabuloasă. Materialul semitransparent lasă loc imaginaţiei, fiind foarte sexy!

Pe covorul roşu de la Cannes, Eva a făcut istorie într-o rochie Zuhair Murad. Actriţa a arătat ca o zeiţă în creaţia aurie cu trenă, înnobilată cu broderie scumpă. Decupajul de pe spate a întregit perfect ţinuta.

Sexy, provocatoare, stylish! Rochia verde pastel, cu asimetrii şi decupaje interesante, poartă semnătura casei Versace şi i-a venit ca turnată superbei actriţe.

Un look chic pentru Cannes? Eva are soluţia: pantaloni scurţi de mătase portocalii, plus un top interesant semitransparent, decorat cu fulgi, în aceeaşi culoare. Pantofi nude şi clutch argintiu şi ţinuta-i gata!

Care este ţinuta voastra preferată?