Modele Romania Modele Romania

Rodica Paléologue – fotomodel senior de succes

Are peste 60 de ani, a lucrat o viata intreaga in biblioteca, iar acum defileaza pe cele mai importante podiumuri de moda din Franta. Este povestea unei romance care a parasit tara si s-a refugiat in orasul luminilor, Rodica Paléologue.

Mama a trei copii, a reusit in opt ani sa incheie contracte cu cele mai mari case de moda si sa fie colega de platou cu David Bowie.

Rodica Paléologue este exemplul viu ca varsta nu impune bariere si ca frumosul vine din interiorul oamenilor.

“Nu m-am considerat frumoasa si nu stiu ceea ce inseamna, dar coerenta intre suflet, corp si intelect cred ca duce la un fel de frumusete care emaneaza o personalitate, un stil, un sentiment, o recunoasterea.”, spune Rodica Paléologue, fotomodel senior.

Rodica provine dintr-o familie din Bucovina. Ea a fost deportata la varsta de un an intr-o mica localitate, astazi disparuta, din mijlocul Baraganului. Inainte de Revolutie, a reusit sa plece in Franta, iar acolo a reusit sa se angajeze la o biblioteca si un muzeu. Viata ei s-a schimbat total in 2011. Atunci i-a fost remarcata frumusetea un tanar misterios.

“De sub sapca lui foarte moderna si la moda mi-a spus ca de un an cauta capul meu, capul meu, figura mea, mutra mea, si-a imaginat o campanie publicitara pentru ochelarii de soare, pe care nu reusea sa o duca la cap”, spune romanca.

Asa a inceput aventura Rodicai Paléologue in moda. Pana acum a colaborat cu mai multe case de moda din Franta, Japonia si Italia. Cele mai rasunatoare nume sunt: Bulgari, Chanel si Louis Vuitton. Pentru ultimul brand a jucat intr-un scurtmetraj alaturi de David Bowie. Totusi, Rodica marturiseste ca nu are o meserie banoasa.

Nu exista un secret al frumusetii spune Rodica. Ii place sa manance orice, nu face sport, dar alearga… pe tocuri.

 

 

 

Isabella Rossellini în campania pentru noile modele Bulgari

Actriţă, muză, artist consacrat, Isabella Rossellini este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar acum o puteti vedea în cea mai recentă colaborare Bulgari, dar şi ca imagine a genţilor pentru noul sezon.

Deşi de-a lungul anilor, are 60 de ani, Isabella a mai colaborat cu brand-ul Bulgari, este pentru prima oară când şi-a asumat rolul de ambasadoare a celei mai noi campanii.

Prima dată când cele două nume s-au asociat pentru o serie de genţi a fost în anul 2010, iar acum colaborarea continuă şi are parte de o campanie făcută de fotograful revoluţionar, Annie Leibovitz.

„Legătura mea cu Bulgari datează de pe vremea copilăriei, când o însoţeam pe mama în magazinul istoric de pe strada Via Condotti din Roma”.

Prima fotografie a campaniei scoate în evidenţă eleganţa clasică a lui Isabella şi luxul brand-ului Bulgari, fiind stilizată de George Cortina. Advertorialele vor fi lansate oficial în septembrie 2012.

Fiica a două legende cinematografice, Ingrid Bergman şi Roberto Rossellini, Isabella a fost considerată mereu o emblemă a frumuseţii sofisticate, dar naturale.

„O geantă este un accesoriu indispensabil pentru o femeie, de aceea am încercat să transformăm acest obiect într-unul elegant, de lux, ca o bijuterie. Mi-am pus amprenta pe genţi cu ajutorul desenelor pe care le-am făcut pentru filmele mele, cu intenţia de a combina arta, desing-ul, moda, cinematografia, umorul şi eleganţa.”